Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Live streaming van Groningse Nacht van de Filosofie

25 april 2012

Het hoofdprogramma van de eerste Groningse Nacht van de Filosofie, donderdag 26 april in ForumImages, is vanaf 20.00 uur ook via live streaming te volgen. Het programma, dat plaatsvindt in drie zalen, trekt bijna 400 bezoekers en is volledig uitverkocht.


Via de live streaming-verbinding www.groningerforum.nl/nachtfilosofie zijn sprekers als Bert Keizer, Ton Derksen, Coen Simon en Marli Hujijer via het internet te volgen, evenals striptekenaar Barbara Stok en wijsgerig goochelaar Tilman Andris, die de Nacht rond 00.45 uur afsluit (programma Zaal 2).

De Groningse Nacht van de Filosofie wordt georganiseerd door Groninger Forum, Faculteit Wijsbegeerte van de RUG, Studium Generale Groningen en boekhandel Selexyz Scholtens.

Meer informatie: Herman Meijer, Groninger Forum, 06 3000 2900

Laatst gewijzigd:13 maart 2020 01:51

Meer nieuws

 • 15 september 2020

  RUG-nominaties voor de Klokhuis Wetenschapsprijs

  Dit jaar heeft de RUG vier onderzoeken ingezonden om de strijd aan te gaan voor de landelijke Klokhuis Wetenschapsprijs. Deze prijs is bedoeld om een jong en breed publiek bekend te maken met wetenschappelijk onderzoek. Het winnende onderzoek komt...

 • 10 september 2020

  Meer studenten voor Wijk Inzet door Jongeren en Studenten

  Het project WIJS, het initiatief dat de Gemeente Groningen en de Hanzehogeschool in 2014 startten, is uitgebreid met vier partners: WIJ-Groningen, de Rijksuniversiteit Groningen, Alfa-college en Noorderpoort. Vandaag wordt de komst van de vier...

 • 10 september 2020

  Kritische houding kan status en werkgeluk commissaris ernstig schaden

  Leden van een raad van commissarissen kunnen niet kritisch genoeg zijn jegens de bestuurders waar zij toezicht op houden. Dat is na de financiële crisis van 2008 en recente schandalen in het bankwezen de dominante gedachte bij wetenschappers en...