Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Live streaming van Groningse Nacht van de Filosofie

25 april 2012

Het hoofdprogramma van de eerste Groningse Nacht van de Filosofie, donderdag 26 april in ForumImages, is vanaf 20.00 uur ook via live streaming te volgen. Het programma, dat plaatsvindt in drie zalen, trekt bijna 400 bezoekers en is volledig uitverkocht.


Via de live streaming-verbinding www.groningerforum.nl/nachtfilosofie zijn sprekers als Bert Keizer, Ton Derksen, Coen Simon en Marli Hujijer via het internet te volgen, evenals striptekenaar Barbara Stok en wijsgerig goochelaar Tilman Andris, die de Nacht rond 00.45 uur afsluit (programma Zaal 2).

De Groningse Nacht van de Filosofie wordt georganiseerd door Groninger Forum, Faculteit Wijsbegeerte van de RUG, Studium Generale Groningen en boekhandel Selexyz Scholtens.

Meer informatie: Herman Meijer, Groninger Forum, 06 3000 2900

Laatst gewijzigd:13 maart 2020 01:51

Meer nieuws