Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Live streaming van Groningse Nacht van de Filosofie

25 april 2012

Het hoofdprogramma van de eerste Groningse Nacht van de Filosofie, donderdag 26 april in ForumImages, is vanaf 20.00 uur ook via live streaming te volgen. Het programma, dat plaatsvindt in drie zalen, trekt bijna 400 bezoekers en is volledig uitverkocht.


Via de live streaming-verbinding www.groningerforum.nl/nachtfilosofie zijn sprekers als Bert Keizer, Ton Derksen, Coen Simon en Marli Hujijer via het internet te volgen, evenals striptekenaar Barbara Stok en wijsgerig goochelaar Tilman Andris, die de Nacht rond 00.45 uur afsluit (programma Zaal 2).

De Groningse Nacht van de Filosofie wordt georganiseerd door Groninger Forum, Faculteit Wijsbegeerte van de RUG, Studium Generale Groningen en boekhandel Selexyz Scholtens.

Meer informatie: Herman Meijer, Groninger Forum, 06 3000 2900

Laatst gewijzigd:13 maart 2020 01:51

Meer nieuws

 • 22 juli 2020

  Voorzichtigheid in Noord-Nederland in afwachting van tweede golf

  Ondanks het gemis van vrijheid, gezelligheid en spontaniteit, zijn inwoners in Noord-Nederland deze zomer voorzichtig bij het maken van hun vakantieplannen. Slechts 14% van de Noord-Nederlanders gaat deze zomer op vakantie in het buitenland,...

 • 10 juli 2020

  ENLIGHT recognized as a European University

  The ENLIGHT consortium of nine European universities, including the University of Groningen, was selected within the framework of the second call for ‘European Universities’, the European Commission's pilot program for new multilateral networks....

 • 08 juli 2020

  Piekopvang in Groningen voorbereid voor internationale studenten

  Aan het einde van de zomer komen er naast veel Nederlandse studenten ook internationale studenten naar Groningen om voor kortere of langere tijd te studeren aan de Hanzehogeschool Groningen (HG) of de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). Vanwege de...