Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Positieve beoordelingen deeltijdstudies RUG

16 maart 2012

In de gisteren verschenen Keuzegids Deeltijd & Duaal 2012 wordt de Rijksuniversiteit Groningen met verschillende opleidingen positief beoordeeld. De RUG staat op de derde plaats met alle deeltijdstudies. Theologie staat op de 1e plaats in de categorie wo theologie; godsdienstwetenschappen op de 1e plaats in de categorie religiestudies; wijsbegeerte op de 2e plaats in de categorie wo wijsbegeerte en geschiedenis op een gedeelde 3e plaats in de categorie wo geschiedenis.

De HBO-pedagogiek van de RUG en de Stichting Pedagogisch Onderwijs wordt als beste beoordeeld. Zowel het programma als het vaardighedenonderwijs worden zeer positief beoordeeld door de studenten. Ook zijn ze zeer tevreden over de docenten en de informatievoorziening vanuit de opleiding.

De Keuzegids Deeltijd & Duaal 2012 wordt uitgegeven door het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (CHOI): www.keuzegids.nl

 

Laatst gewijzigd:13 maart 2020 01:51

Meer nieuws

 • 15 juni 2021

  Van ‘gesloten’ wetenschap naar Open Science

  Vera Heininga is sinds januari 2021 de Open Science coördinator en beoogd programmaleider van het aanstaande Open Science programma van de Rijksuniversiteit Groningen. Ze promoveerde in 2017 met een proefschrift dat ten dele gericht was op...

 • 09 juni 2021

  Coronacrisis heeft blijvend effect op nieuwsgebruik

  Nieuws en journalistiek bieden houvast in onzekere tijden. Aanvankelijk braken televisiejournaals, kranten en nieuwssites na het uitbreken van de COVID-19-pandemie begin 2020 record na record. Maar zijn zulke nieuwe nieuwsgewoonten blijvend?

 • 08 juni 2021

  Upgrade van LION naar One Literature

  Overstap van LION (Literature Online) naar het uitgebreidere Online Literature