Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Positieve beoordelingen deeltijdstudies RUG

16 maart 2012

In de gisteren verschenen Keuzegids Deeltijd & Duaal 2012 wordt de Rijksuniversiteit Groningen met verschillende opleidingen positief beoordeeld. De RUG staat op de derde plaats met alle deeltijdstudies. Theologie staat op de 1e plaats in de categorie wo theologie; godsdienstwetenschappen op de 1e plaats in de categorie religiestudies; wijsbegeerte op de 2e plaats in de categorie wo wijsbegeerte en geschiedenis op een gedeelde 3e plaats in de categorie wo geschiedenis.

De HBO-pedagogiek van de RUG en de Stichting Pedagogisch Onderwijs wordt als beste beoordeeld. Zowel het programma als het vaardighedenonderwijs worden zeer positief beoordeeld door de studenten. Ook zijn ze zeer tevreden over de docenten en de informatievoorziening vanuit de opleiding.

De Keuzegids Deeltijd & Duaal 2012 wordt uitgegeven door het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (CHOI): www.keuzegids.nl

 

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:29

Meer nieuws

 • 23 juli 2019

  De straat op met PURE. De publieke ruimte in historische Europese steden

  In juni 2019 ging aan de Faculteit der Letteren van de Rijksuniversiteit Groningen een onderzoeksteam onder leiding van prof. dr. Sabrina Corbellini van start met het project PURE: ‘Public Renaissance: Urban Cultures of Public Space between Early Modern...

 • 22 juli 2019

  Google steunt Groningse onderwijsgame

  Het Centrum Groninger Taal & Cultuur (CGTC) heeft van Google een bijdrage van € 30.000 ontvangen voor het project Van Old noar Jong. Het doel van dit project onder leiding van RUG-hoogleraar Martijn Wieling is het (door-)ontwikkelen van een digitale...

 • 16 juli 2019

  Anthonya Visser nieuwe decaan Faculteit der Letteren

  Het College van Bestuur van de RUG benoemtprof. dr. Anthonya (Thony) Visser per 1 november 2019tot nieuwe decaan van de Faculteit der Letteren, voor een periode van vier jaar. Het faculteitsbestuur van Letteren is er trots op een ervaren academische...