Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Positieve beoordelingen deeltijdstudies RUG

16 maart 2012

In de gisteren verschenen Keuzegids Deeltijd & Duaal 2012 wordt de Rijksuniversiteit Groningen met verschillende opleidingen positief beoordeeld. De RUG staat op de derde plaats met alle deeltijdstudies. Theologie staat op de 1e plaats in de categorie wo theologie; godsdienstwetenschappen op de 1e plaats in de categorie religiestudies; wijsbegeerte op de 2e plaats in de categorie wo wijsbegeerte en geschiedenis op een gedeelde 3e plaats in de categorie wo geschiedenis.

De HBO-pedagogiek van de RUG en de Stichting Pedagogisch Onderwijs wordt als beste beoordeeld. Zowel het programma als het vaardighedenonderwijs worden zeer positief beoordeeld door de studenten. Ook zijn ze zeer tevreden over de docenten en de informatievoorziening vanuit de opleiding.

De Keuzegids Deeltijd & Duaal 2012 wordt uitgegeven door het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (CHOI): www.keuzegids.nl

 

Laatst gewijzigd:13 maart 2020 01:51

Meer nieuws

 • 22 juli 2020

  Voorzichtigheid in Noord-Nederland in afwachting van tweede golf

  Ondanks het gemis van vrijheid, gezelligheid en spontaniteit, zijn inwoners in Noord-Nederland deze zomer voorzichtig bij het maken van hun vakantieplannen. Slechts 14% van de Noord-Nederlanders gaat deze zomer op vakantie in het buitenland,...

 • 22 juli 2020

  Drie Letterenopleidingen halen samen 12,6 miljoen Europese subsidie binnen

  De Europese Commissie heeft 12,6 miljoen euro subsidie beschikbaar gesteld uit het prestigieuze Erasmus Mundus programma voor drie Joint Master Degree programma’s waaraan de Letterenfaculteit van de RUG deelneemt.

 • 10 juli 2020

  ENLIGHT recognized as a European University

  The ENLIGHT consortium of nine European universities, including the University of Groningen, was selected within the framework of the second call for ‘European Universities’, the European Commission's pilot program for new multilateral networks....