Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Heb jij je al ingeschreven voor hét career event van het Noorden?

21 maart 2012

Talent Recruiting Noord 21 maart - Der Aa-kerk Groningen

Op 21 maart 2012 vindt in de Der Aa-kerk in Groningen Talent Recruiting Noord plaats, georganiseerd door het Talent &Career Center. Ben je op zoek naar een baan of (afstudeer)stage, of wil je je oriënteren op wat de huidige arbeidsmarkt jou te bieden heeft? Dan is Talent Recruiting Noord de perfecte wegwijzer voor jouw carrière!  

Kom en ontmoet bedrijven als Gasunie, KPN, Lidl, Akzo Nobel, Ahold, Paques, Brunel, het Ministerie van Defensie en nog vele anderen. Door de mix van bedrijven uit verschillende branches, zijn er voor iedereen interessante werkgevers aanwezig. Op http://talentcareercenter.nl/ vind je de profielen van alle aanwezige bedrijven en vacatures.  

Tevens kun je een kijkje in de keuken nemen bij een aantal bedrijven. Verschillende bedrijven verzorgen een workshops over het werken in hun bedrijf. Daarnaast geven extra participanten War Child, Amnesty en KriDaTie een workshop. Ook zijn er trainingen die jou de kneepjes van het solliciteren leren. Ben je onzeker over je CV? Laat onze professionals er gratis naar kijken en kom goed voor de dag bij bedrijven!  

Tussen de middag organiseren we een inspirerende lunchbreak. Hier zullen Doppio Espresso-oprichter en Jonge Ondernemersprijs-winnaar Jonathan Teoh, ‘Talent van de maand februari’ Froukje de Lange en loopbaantrainer en -coach Fransis Bosch hun visie op de arbeidsmarkt geven en hun ervaringen delen. Met welke adviezen ga jij straks aan de slag?

Op http://talentcareercenter.nl/ vind je meer informatie over de aanwezige bedrijven, de workshops, het dagprogramma en de inschrijving.

Kortom: start jouw route naar succes en schrijf je in! Deelname is gratis.

Laatst gewijzigd:23 januari 2018 11:21

Meer nieuws

 • 13 november 2018

  Best Working Paper Award voor Drijfhout, Van Doorn en Van Ittersum

  Drijfhout, Van Doorn en Van Ittersum willen bijdragen aan de strijd tegen de wereldwijde voedselverspilling door consumenten bewuster te maken van hun (verspillende) gedrag. Zij onderzoeken daartoe de besluitvorming van consumenten bij het kopen, consumeren...

 • 07 november 2018

  Financial giants can have a pivotal role for climate stability

  Financial institutions, such as banks and pension funds, have a key role to play in efforts to avoid dangerous climate change. And it is not only about redirecting investments to renewable energy and low-carbon businesses, but also to bolster the resilience...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...