Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Heeft u uw voorstel voor Bessensap 2012 al ingediend?

22 februari 2012

Op 4 juni 2012 organiseert NWO in samenwerking met de Vereniging van Wetenschapsjournalisten in Nederland (VWN) en de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ) wederom het jaarlijkse evenement Bessensap. Journalisten, voorlichters en mediagenieke onderzoekers komen samen onder het motto: ’Wetenschap ontmoet pers’, in het Museon te Den Haag. Aan het eind van de dag is de bekendmaking van de NWO-Spinozapremies.

Oproep voor presentaties
Onderzoekers kunnen nog tot zondag 26 februari 2012 zijn of haar voorstellen indienen. Dit kan voor twee presentatievormen: de traditionele of de Masterclass presentatie.

Nuttige links

Wilt u meer informatie over Bessensap, of wilt u zich aanmelden als bezoeker, dan kan dat via onderstaande links.


- Bessensap 2012

- Twitter (hashtag: #bsap12)

Laatst gewijzigd:13 maart 2020 01:50

Meer nieuws

 • 11 mei 2021

  Andere maatregelen ingezet in de oorlog tegen drugs

  De oorlog tegen drugs is langzaam maar zeker aan het veranderen. Dat concludeert Michelle Bruijn op basis van haar promotieonderzoek. Landen hebben zich aangepast aan de beperkingen van het strafrechtsysteem en zoeken hun heil bij het bestrijden...

 • 10 mei 2021

  ‘Gun dementerenden meer vrijheid hun sociale leven vorm te geven’

  Thuiswonende ouderen met geheugenproblemen zijn buitengewoon vindingrijk om zelf controle te houden over hun activiteiten buitenshuis. Demografen Jodi Sturge en Mirjam Klaassens zijn onder de indruk. ‘Of deze mensen meer kunnen dan we denken? Nee,...

 • 10 mei 2021

  Meester in van de nood een deugd maken

  Door corona kelderde de omzet tot praktisch nul. Maar dankzij corona kon Bas Krijgsman zijn bedrijf EventInsight ook weer redden. Alumnus rechten Krijgsman, als puber opgepakt voor hacken, blijkt een meester in van de nood een deugd maken.