Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Noorderpoort College en Expertisecentrum HRM&OB tekenen vijfde partnercontract

23 februari 2012

Afgelopen 7 februari 2012 tekenden Albert Vlaardingerbroek, Directeur Bestuursdienst van Noorderpoort College en Metha Fennis, directeur Expertisecentrum HRM&OB van de RUG een samenwerkingsovereenkomst waarin zij afspreken het komende jaar samen aan wetenschappelijk onderzoek en kennisuitwisseling te werken. Dit is het vijfde partnercontract dat het Expertisecentrum in 2012 heeft afgesloten.

Door op deze wijze samen te werken met het bedrijfsleven en publieke organisaties, slaat het kenniscentrum HRM&OB een brug tussen wetenschap en praktijk en voert het toegepast onderzoek uit op het gebied van HRM en gedrag in organisaties. Beide partijen zien uit naar een vruchtbare samenwerking!

Laatst gewijzigd:22 januari 2018 15:18

Meer nieuws