Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Geen trein maar bus in krokusvakantie

20 februari 2012

In de periode van zaterdag 25 februari tot en met zondag 4 maart 2012 vinden er werkzaamheden plaats aan het spoor tussen:

 • Groningen en Assen;
 • Groningen, Bad Nieuweschans en Leer;
 • Groningen en Veendam.

Er is dan geen treinverkeer mogelijk. NS en Arrriva zetten bussen in. Afhankelijk van hun bestemming moeten reizigers rekening houden met een maximaal 30 tot 45 minuten langere reisduur.

Het busvervoer

NS zet snelbussen in tussen Assen en Groningen. Deze snelbussen rijden 4 x per uur en maken een tussenstop op het Transferium te Haren. Reizigers van en naar station Haren worden vanaf het Transferium met pendelbusjes vervoerd.

Arriva zet snelbussen in tussen Groningen en Veendam en tussen Groningen en Winschoten. Verder rijden er stopbussen tussen Leer en Winschoten die aansluiting bieden op de snelbussen naar Groningen. Ook rijden er stopbussen tussen Groningen en Veendam/Zuidbroek.

Zie ook: http://9292.nl/

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:28

Meer nieuws

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...