Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Geen trein maar bus in krokusvakantie

20 februari 2012

In de periode van zaterdag 25 februari tot en met zondag 4 maart 2012 vinden er werkzaamheden plaats aan het spoor tussen:

 • Groningen en Assen;
 • Groningen, Bad Nieuweschans en Leer;
 • Groningen en Veendam.

Er is dan geen treinverkeer mogelijk. NS en Arrriva zetten bussen in. Afhankelijk van hun bestemming moeten reizigers rekening houden met een maximaal 30 tot 45 minuten langere reisduur.

Het busvervoer

NS zet snelbussen in tussen Assen en Groningen. Deze snelbussen rijden 4 x per uur en maken een tussenstop op het Transferium te Haren. Reizigers van en naar station Haren worden vanaf het Transferium met pendelbusjes vervoerd.

Arriva zet snelbussen in tussen Groningen en Veendam en tussen Groningen en Winschoten. Verder rijden er stopbussen tussen Leer en Winschoten die aansluiting bieden op de snelbussen naar Groningen. Ook rijden er stopbussen tussen Groningen en Veendam/Zuidbroek.

Zie ook: http://9292.nl/

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:28
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....