Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Zien is geloven; biologie door de ogen van een fysicus

14 February 2012

Inaugural lecture: Mr. prof. A.M. van Oijen, 14.00 uur, Aula Academiegebouw, Broerstraat 5, Groningen

Title: Zien is geloven; biologie door de ogen van een fysicus

Leeropdracht: Moleculaire microscopie en spectroscopie

Faculty: Mathematics & Natural Sciences

Last modified:15 September 2017 3.42 p.m.
printView this page in: Nederlands

More news

 • 20 May 2019

  Forthcoming honorary doctor Titia de Lange: Splicing ropes and aging

  Titia de Lange has dedicated most of her working life to researching long telomeres – the ends of chromosomes. She was awarded an honorary doctorate in June for her ground-breaking research. De Lange’s first experiment as a PhD student, under the supervision...

 • 17 May 2019

  "Worms man" Dr. Jeroen Onrust wins Science Prize Campus Fryslân 2019

  Bioloog Jeroen Onrust mag zich de winnaar noemen van de Wetenschapsprijs Campus Fryslân 2019. Onrust onderzocht voor zijn promotieonderzoek bij Rijksuniversiteit Groningen/Campus Fryslân het belang van regenwormen op de vruchtbaarheid van agrarisch...

 • 16 May 2019

  Grote spiraalstelsels maken zeer efficiënt sterren

  Grote spiraalstelsels, zoals onze naaste buur de Andromedanevel, laten bijna geen gas- of stofdeeltjes onbenut bij het vormen van sterren. Dat hebben Nederlandse astronomen berekend aan de hand van de draaisnelheden van ruim honderd nabije stelsels...