Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Orkestratie van de prenatale zorg

14 February 2012

Inaugural lecture: Ms. prof. C.M. Bilardo, 16.15 uur, Aula Academiegebouw, Broerstraat 5, Groningen

Title: Orkestratie van de prenatale zorg

Leeropdracht: Foeto-maternale geneeskunde, i.h.b. de prenatale diagnostiek en therapie

Faculty: Medical Science
Last modified:13 March 2020 01.01 a.m.
printView this page in: Nederlands

More news

 • 20 December 2021

  UMCG ontvangt ruim 2 miljoen euro voor onderzoek naar psychiatrische en functionele stoornissen

  Het Amerikaanse National Institute of Mental Health heeft onlangs een subsidie van ruim twee miljoen euro toegekend aan het UMCG om onderzoek te doen naar de oorzaken van psychiatrische en functionele stoornissen. In het onderzoek zal een...

 • 20 December 2021

  Enthusiastic convert preaches sustainable business

  Reaching out to sustainable business owners is what Gjalt de Jong is all about. He sees the University as a director of innovation. An independent arbiter who can expedite the shift to a circular economy. To this end, he first needed to change...

 • 16 December 2021

  Veni grants for seven Groningen researchers

  The Dutch Research Council (NWO) has decided to award Veni grants to seven researchers from the UG and the UMCG: Yingying Cong, Max Fürst, Lisanne van Dijk, Esther Metting, Felix Poppelaars, Simon Pouwels en Gwenny Verstappen . With the grant...