Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Dag van het Onderwijs op 2 februari 2012

31 januari 2012

Op donderdag 2 februari 2012 vindt de Dag van het Onderwijs plaats. De dag begint met het seminar “Onderwijs Leeft” over onderwijs. Daarin komen onder andere aan de orde: de nieuwe rol van de examencommissies, het stimuleren van talent, brede bachelors en ICT in het onderwijs. Na het seminar volgt de verkiezing van de Docent van het Jaar 2011.


De Dag van het Onderwijs is bedoeld voor alle RUG-medewerkers die direct of indirect bij het onderwijs aan de universiteit betrokken zijn en voor studenten. Het seminar vindt plaats van 11.30 uur tot 14.45 uur. Daarna, vanaf 15.00 uur, begint de Docent van het Jaar-verkiezing.

Plaats: Blauwe Zaal, Duisenberggebouw, Zernikecomplex.

Laatst gewijzigd:10 januari 2018 14:54
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws