Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Dag van het Onderwijs op 2 februari 2012

31 januari 2012

Op donderdag 2 februari 2012 vindt de Dag van het Onderwijs plaats. De dag begint met het seminar “Onderwijs Leeft” over onderwijs. Daarin komen onder andere aan de orde: de nieuwe rol van de examencommissies, het stimuleren van talent, brede bachelors en ICT in het onderwijs. Na het seminar volgt de verkiezing van de Docent van het Jaar 2011.


De Dag van het Onderwijs is bedoeld voor alle RUG-medewerkers die direct of indirect bij het onderwijs aan de universiteit betrokken zijn en voor studenten. Het seminar vindt plaats van 11.30 uur tot 14.45 uur. Daarna, vanaf 15.00 uur, begint de Docent van het Jaar-verkiezing.

Plaats: Blauwe Zaal, Duisenberggebouw, Zernikecomplex.

Laatst gewijzigd:10 januari 2018 14:54
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....