Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Dag van het Onderwijs op 2 februari 2012

31 januari 2012

Op donderdag 2 februari 2012 vindt de Dag van het Onderwijs plaats. De dag begint met het seminar “Onderwijs Leeft” over onderwijs. Daarin komen onder andere aan de orde: de nieuwe rol van de examencommissies, het stimuleren van talent, brede bachelors en ICT in het onderwijs. Na het seminar volgt de verkiezing van de Docent van het Jaar 2011.


De Dag van het Onderwijs is bedoeld voor alle RUG-medewerkers die direct of indirect bij het onderwijs aan de universiteit betrokken zijn en voor studenten. Het seminar vindt plaats van 11.30 uur tot 14.45 uur. Daarna, vanaf 15.00 uur, begint de Docent van het Jaar-verkiezing.

Plaats: Blauwe Zaal, Duisenberggebouw, Zernikecomplex.

Laatst gewijzigd:10 januari 2018 14:54

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Peter van Kampen over de samenwerking met Duitse instellingen

  Op slechts 50 kilometer afstand ten oosten van Groningen bevindt zich de vierde grootste economie ter wereld. Hoewel de fysieke grens met Duitsland weinig meer voorstelt, zijn er mentale drempels waardoor de samenwerking van Nederlandse bedrijven met...