Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Upcoming alumni events in January 2012

20 december 2011

University of Groningen in New York city: Alumni Meet-and-Mingle

Are you a RUG alumnus residing in New York state? Do you want to meet, mingle and connect with fellow alumni and your alma mater? Then, you are cordially invited to join us in January in New York city.
 
Friday January 27, 2012
Time : 18:00 - 20:00
Venue: New York City (exact location to be announced later)
 
Join fellow alumni and be informed on new developments at your alma mater.
 

Washington DC Alumni Network

Alumni meeting in Singapore
Alumni meeting in Singapore
Are you an alumnus resident in the Washington DC area? Mark in your calendars the invitation extended by our new Deputy Ambassador Mr. Peter Mollema (a University of Groningen alumnus), to attend the first annual meeting of the Washington RUG Alumni Network.

The venue is the Residence of the Deputy Ambassador, located next to the Dutch Embassy

Address: 4200 Linnean Avenue, Washington D.C.  

Date: January 26, 2012

Time: 18.00 till 20.00

We certainly hope you can make it to this important event to get to know each other better, to hear what we have been doing so far and especially to hear your suggestions for useful activities for the Network in the near future.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:15

Meer nieuws

 • 21 juni 2018

  Grenzeloos lallen met Martijn Wieling op Lowlands Science

  Het is bekend dat alcoholgebruik spraak negatief beïnvloedt, maar hoe zit dat bij het spreken van een vreemde taal? Onderzoek suggereert dat het effect hier juist positief lijkt te zijn. Onduidelijk is echter wat er in de mond gebeurt. Dr. Martijn Wieling...

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...