Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Upcoming alumni events in January 2012

20 december 2011

University of Groningen in New York city: Alumni Meet-and-Mingle

Are you a RUG alumnus residing in New York state? Do you want to meet, mingle and connect with fellow alumni and your alma mater? Then, you are cordially invited to join us in January in New York city.
 
Friday January 27, 2012
Time : 18:00 - 20:00
Venue: New York City (exact location to be announced later)
 
Join fellow alumni and be informed on new developments at your alma mater.
 

Washington DC Alumni Network

Alumni meeting in Singapore
Alumni meeting in Singapore
Are you an alumnus resident in the Washington DC area? Mark in your calendars the invitation extended by our new Deputy Ambassador Mr. Peter Mollema (a University of Groningen alumnus), to attend the first annual meeting of the Washington RUG Alumni Network.

The venue is the Residence of the Deputy Ambassador, located next to the Dutch Embassy

Address: 4200 Linnean Avenue, Washington D.C.  

Date: January 26, 2012

Time: 18.00 till 20.00

We certainly hope you can make it to this important event to get to know each other better, to hear what we have been doing so far and especially to hear your suggestions for useful activities for the Network in the near future.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:15

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...