Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Beatriz Noheda benoemd tot APS-fellow

02 december 2011

De American Physical Society (APS) heeft prof.dr. Beatriz Noheda benoemd tot 'Fellow of the American Physical Society'.

Met het Fellowship spreken hun vakgenoten hun erkenning uit voor hun buitengewone bijdrage aan de fysica. Slechts maximaal een half procent van de leden van de American Physical Society wordt op deze manier geëerd. De uitreiking van de Fellowship-certificaten is in maart 2012.

Beatriz Noheda is adjunct-hoogleraar op het Zernike Institute for Advanced Materials van de Rijksuniversiteit Groningen. Op haar fellowship-certificaat komt de tekst ‘For fundamental structural studies of new phases in perovksite-type ferroelectric materials and of domain nanostructures in epitaxial films of multiferroics.’

Contact: prof. dr. Beatriz Noheda

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:31

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Fotoreportage: de Ocean Grazer

  Fotoreportage over de Ocean Grazer van de RUG, een systeem om energie op zee te ‘oogsten’ en op te slaan.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...