Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Beatriz Noheda benoemd tot APS-fellow

02 december 2011

De American Physical Society (APS) heeft prof.dr. Beatriz Noheda benoemd tot 'Fellow of the American Physical Society'.

Met het Fellowship spreken hun vakgenoten hun erkenning uit voor hun buitengewone bijdrage aan de fysica. Slechts maximaal een half procent van de leden van de American Physical Society wordt op deze manier geëerd. De uitreiking van de Fellowship-certificaten is in maart 2012.

Beatriz Noheda is adjunct-hoogleraar op het Zernike Institute for Advanced Materials van de Rijksuniversiteit Groningen. Op haar fellowship-certificaat komt de tekst ‘For fundamental structural studies of new phases in perovksite-type ferroelectric materials and of domain nanostructures in epitaxial films of multiferroics.’

Contact: prof. dr. Beatriz Noheda

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:31
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 juni 2018

  Grenzeloos lallen met Martijn Wieling op Lowlands Science

  Het is bekend dat alcoholgebruik spraak negatief beïnvloedt, maar hoe zit dat bij het spreken van een vreemde taal? Onderzoek suggereert dat het effect hier juist positief lijkt te zijn. Onduidelijk is echter wat er in de mond gebeurt. Dr. Martijn Wieling...

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 08 juni 2018

  Feringa verguld met bronzen buste en boek

  Donderdagmiddag 7 juni werd een klein Nobel-feestje gevierd op de Rijksuniversiteit Groningen. Beide Nobelprijswinnaars van de RUG zijn in brons vereeuwigd: natuurkundige prof. dr. Frits Zernike staat al zo'n 60 jaar in het Academiegebouw en vanaf nu...