Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Beatriz Noheda benoemd tot APS-fellow

02 december 2011

De American Physical Society (APS) heeft prof.dr. Beatriz Noheda benoemd tot 'Fellow of the American Physical Society'.

Met het Fellowship spreken hun vakgenoten hun erkenning uit voor hun buitengewone bijdrage aan de fysica. Slechts maximaal een half procent van de leden van de American Physical Society wordt op deze manier geëerd. De uitreiking van de Fellowship-certificaten is in maart 2012.

Beatriz Noheda is adjunct-hoogleraar op het Zernike Institute for Advanced Materials van de Rijksuniversiteit Groningen. Op haar fellowship-certificaat komt de tekst ‘For fundamental structural studies of new phases in perovksite-type ferroelectric materials and of domain nanostructures in epitaxial films of multiferroics.’

Contact: prof. dr. Beatriz Noheda

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:31
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 16 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...

 • 13 maart 2018

  Auke Hulst wordt gastschrijver van de Rijksuniversiteit Groningen

  Schrijver en muzikant Auke Hulst wordt de nieuwe gastschrijver van de Rijksuniversiteit Groningen. In drie lezingen en een openbaar interview met hoogleraar moderne letterkunde Mathijs Sanders zal hij zich komend najaar onder de noemer ‘zwemmen in brak...