Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Beatriz Noheda benoemd tot APS-fellow

02 december 2011

De American Physical Society (APS) heeft prof.dr. Beatriz Noheda benoemd tot 'Fellow of the American Physical Society'.

Met het Fellowship spreken hun vakgenoten hun erkenning uit voor hun buitengewone bijdrage aan de fysica. Slechts maximaal een half procent van de leden van de American Physical Society wordt op deze manier geëerd. De uitreiking van de Fellowship-certificaten is in maart 2012.

Beatriz Noheda is adjunct-hoogleraar op het Zernike Institute for Advanced Materials van de Rijksuniversiteit Groningen. Op haar fellowship-certificaat komt de tekst ‘For fundamental structural studies of new phases in perovksite-type ferroelectric materials and of domain nanostructures in epitaxial films of multiferroics.’

Contact: prof. dr. Beatriz Noheda

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:31
printView this page in: English

Meer nieuws

 • 16 januari 2019

  Twee jonge onderzoekers naar topinstituten met Rubiconbeurs

  Dr. Michael Lerch en Sanne van Dijk, twee veelbelovende RUG-wetenschappers, gaan dankzij het programma Rubicon van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) twee jaar onderzoek doen aan buitenlandse topinstituten.

 • 14 januari 2019

  RUG-student Boomstra opnieuw wereldkampioen dammen

  Roel Boomstra heeft voor de tweede keer de wereldtitel dammen gewonnen. Hij nam het op tegen viervoudig wereldkampioen Alexander Schwarzman. In 2016 veroverde Roel Boomstra de wereldtitel ook al. Boomstra is masterstudent Physics aan de Rijksuniversiteit...

 • 09 januari 2019

  Smoking gun

  Amina Helmi vond het bewijs voor de theorie dat delen van de Melkweg niet alleen zijn gegroeid door de geboorte van eigen sterren, maar ook door samensmeltingen met andere sterrenstelsels. Voor deze ontdekking was het wachten op de data van ruimtemissie...