Aangepaste richtlijnen m.b.t. Japan voor studenten en medewerkers van de RUG

21 december 2011

Met betrekking tot het reizen naar Japan voor medewerkers en studenten van de Rijksuniversiteit Groningen heeft het College van Bestuur de volgende richtlijnen vastgesteld:

• De reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken zijn maatgevend voor de beslissing over toestemming voor het reizen naar Japan. Op dit moment geldt er een negatief reisadvies voor gedeeltes van het kustgebied bij de kerncentrale van Fukushima.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mw. Jodien Houwers of de website bezoeken van de Nederlandse Ambassade in Japan.

Laatst gewijzigd:02 juli 2018 12:40