Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Aangepaste richtlijnen m.b.t. Japan voor studenten en medewerkers van de RUG

21 december 2011

Met betrekking tot het reizen naar Japan voor medewerkers en studenten van de Rijksuniversiteit Groningen heeft het College van Bestuur de volgende richtlijnen vastgesteld:

 • De reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken zijn maatgevend voor de beslissing over toestemming voor het reizen naar Japan. Op dit moment geldt er een negatief reisadvies voor gedeeltes van het kustgebied bij de kerncentrale van Fukushima.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mw. Jodien Houwers of de website bezoeken van de Nederlandse Ambassade in Japan.

Laatst gewijzigd:02 juli 2018 12:40

Meer nieuws

 • 24 september 2018

  Keurig groen gedrag kan sociaal verrekte ongemakkelijk zijn

  Waarom is het zo moeilijk een heilig boontje te zijn? Jan Willem Bolderdijk over zijn onderzoek naar de schurende randjes van duurzaam gedrag.

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.