Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Aangepaste richtlijnen m.b.t. Japan voor studenten en medewerkers van de RUG

21 december 2011

Met betrekking tot het reizen naar Japan voor medewerkers en studenten van de Rijksuniversiteit Groningen heeft het College van Bestuur de volgende richtlijnen vastgesteld:

 • De reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken zijn maatgevend voor de beslissing over toestemming voor het reizen naar Japan. Op dit moment geldt er een negatief reisadvies voor gedeeltes van het kustgebied bij de kerncentrale van Fukushima.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mw. Jodien Houwers of de website bezoeken van de Nederlandse Ambassade in Japan.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:31
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 juni 2018

  Grenzeloos lallen met Martijn Wieling op Lowlands Science

  Het is bekend dat alcoholgebruik spraak negatief beïnvloedt, maar hoe zit dat bij het spreken van een vreemde taal? Onderzoek suggereert dat het effect hier juist positief lijkt te zijn. Onduidelijk is echter wat er in de mond gebeurt. Dr. Martijn Wieling...

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...