Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Aangepaste richtlijnen m.b.t. Japan voor studenten en medewerkers van de RUG

21 december 2011

Met betrekking tot het reizen naar Japan voor medewerkers en studenten van de Rijksuniversiteit Groningen heeft het College van Bestuur de volgende richtlijnen vastgesteld:

 • De reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken zijn maatgevend voor de beslissing over toestemming voor het reizen naar Japan. Op dit moment geldt er een negatief reisadvies voor gedeeltes van het kustgebied bij de kerncentrale van Fukushima.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mw. Jodien Houwers of de website bezoeken van de Nederlandse Ambassade in Japan.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:31
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 16 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...

 • 13 maart 2018

  Auke Hulst wordt gastschrijver van de Rijksuniversiteit Groningen

  Schrijver en muzikant Auke Hulst wordt de nieuwe gastschrijver van de Rijksuniversiteit Groningen. In drie lezingen en een openbaar interview met hoogleraar moderne letterkunde Mathijs Sanders zal hij zich komend najaar onder de noemer ‘zwemmen in brak...