Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

RUG behoort tot beste werkgevers in Nederland

01 december 2011

Volgens Intermediair behoort de Rijksuniversiteit Groningen tot de beste werkgevers van Nederland. In het Intermediair Beste Werkgevers Onderzoek 2011 staat de RUG op de 38e plaats. Net als vorig jaar is de RUG de enige onderwijsinstelling in de lijst van de beste 49 werkgevers. Op de aparte lijst van beste werkgevers in de non-profit sector steeg de Rijksuniversiteit Groningen van de 15e naar de 10e plek.

Intermediair

Het Intermediair Beste Werkgevers Onderzoek 2011 is gebaseerd op twee onderzoeken: een arbeidsvoorwaardenonderzoek (waaraan 77 organisaties deelnamen) en een werktevredenheidsonderzoek (onder 10.571 werknemers van 65 organisaties). Alleen organisaties met meer dan honderd personeelsleden konden deelnemen.

Rapport Intermediair

Laatst gewijzigd:13 maart 2020 01:54

Meer nieuws

 • 16 april 2024

  RUG ondertekent Barcelona Declaration on Open Research Information

  De Rijksuniversiteit Groningen heeft de Barcelona Declaration on Open Research Information (Verklaring Open Onderzoeksinformatie) officieel ondertekend. Dit wordt gezien als een grote stap richting verantwoordelijke onderzoeksbeoordeling en open...

 • 02 april 2024

  Vliegen op houtstof

  In Makers van de RUG belichten we elke twee weken een onderzoeker die iets concreets heeft ontwikkeld: van zelfgemaakte meetapparatuur voor wetenschappelijk onderzoek tot kleine of grote producten die ons dagelijks leven kunnen veranderen. Zo...

 • 18 maart 2024

  VentureLab North helpt onderzoekers op weg naar succesvolle startups

  Het is menig onderzoeker al overkomen. Tijdens het werken vraag je je opeens af: zou dit niet ontzettend nuttig zijn voor de mensen buiten mijn onderzoeksveld? Er zijn allerlei manieren om onderzoeksinzichten te verspreiden. Denk bijvoorbeeld aan...