Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

RUG behoort tot beste werkgevers in Nederland

01 december 2011

Volgens Intermediair behoort de Rijksuniversiteit Groningen tot de beste werkgevers van Nederland. In het Intermediair Beste Werkgevers Onderzoek 2011 staat de RUG op de 38e plaats. Net als vorig jaar is de RUG de enige onderwijsinstelling in de lijst van de beste 49 werkgevers. Op de aparte lijst van beste werkgevers in de non-profit sector steeg de Rijksuniversiteit Groningen van de 15e naar de 10e plek.

Intermediair

Het Intermediair Beste Werkgevers Onderzoek 2011 is gebaseerd op twee onderzoeken: een arbeidsvoorwaardenonderzoek (waaraan 77 organisaties deelnamen) en een werktevredenheidsonderzoek (onder 10.571 werknemers van 65 organisaties). Alleen organisaties met meer dan honderd personeelsleden konden deelnemen.

Rapport Intermediair

Laatst gewijzigd:13 maart 2020 01:54

Meer nieuws

 • 28 maart 2023

  Een sprong in het diepe: van onderzoek naar ondernemen

  Wat kun je doen als je als onderzoeker je idee op de markt wilt brengen? Dat is een stap die voor onderzoekers vaak niet vanzelf komt. Bij de RUG zijn er daarom een aantal organisaties die daarbij kunnen helpen, waaronder VentureLab. Zo ontstond...

 • 14 februari 2023

  Lift naar de inclusieve werkvloer

  Er is werk zat, en toch staan mensen met een beperking nog vaak aan de kant. Een plus een is twee, zou je denken: dit is hét moment om deze groep arbeidskrachten aan een baan te helpen. De wens is er, ook aan de universiteit, maar tot uitvoering...

 • 15 december 2022

  Groningse bijdrage in groot onderzoek naar energiezuinige informatietechnologie

  Wetenschapsfinancierder NWO honoreerde recent een groot onderzoeksproject naar nieuwe concepten voor energiezuinige Informatietechnologie met maar liefst tien miljoen euro.