Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

BNP and NT-proBNP in cardiovascular disease

28 november 2011

Promotie: dhr. G.C.M. Linssen, 16.15 uur, Aula Academiegebouw, Broerstraat 5, Groningen

Proefschrift: BNP and NT-proBNP in cardiovascular disease

Promotor(s): prof.dr. D.J. van Veldhuisen, prof.dr. J.L. Hillege, prof.dr. A.A. Voors

Faculteit: Medische Wetenschappen

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:41
printView this page in: English

Meer nieuws

 • 19 februari 2019

  Microbioom heeft directe invloed op suikerstofwisseling en diabetesrisico

  Het microbioom, de micro-organismen in onze darmen, heeft een directe invloed op de suikerstofwisseling en het risico op diabetes. Onderzoekers van onder meer het Universitair Medisch Centrum Groningen en de universiteit van Oxford (VK) tonen dit aan...

 • 12 februari 2019

  UMCG start onderzoek naar tevredenheid vrouwen over hun borsten

  Drie afdelingen van het UMCG starten een onderzoek naar de tevredenheid van vrouwen over hun borsten. Het gaat hierbij om vrouwen die nooit geopereerd of behandeld zijn aan hun borsten. Met de resultaten van dit onderzoek wil de afdeling plastische...

 • 12 februari 2019

  Eredoctoraten voor Titia de Lange en Philipp Blom

  De Rijksuniversiteit Groningen reikt tijdens de lustrumweek in juni 2019 eredoctoraten uit aan prof. dr. Titia de Lange en dr. Philipp Blom. Historicus Blom ontvangt het eredoctoraat op voordracht van prof. dr. Ann-Sophie Lehmann van de Faculteit der...