Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Doel en middelen in de financiële verhouding tussen overheden

22 november 2011

Oratie: dhr. prof.dr. M.A. Allers, 16.15 uur, Aula Academiegebouw, Broerstraat 5, Groningen

Titel: Doel en middelen in de financiële verhouding tussen overheden

Leeropdracht: The economics of sub-national government

Faculteit: Economie en Bedrijfskunde

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:40
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 16 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...

 • 13 maart 2018

  Lang ongebruikt gebleven kennis biedt enorm potentieel voor nieuw ontdekkingen

  Het combineren van kennis die lang ongebruikt is gebleven kan leiden tot waardevolle uitvindingen. Het is dan ook zeer de moeite waard om bestaande kennisvoorraden regelmatig opnieuw te evalueren. Dat concludeert promovendus Holmer Kok. Hij toont daarnaast...