Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Samenwerking met Saint Petersburg State University hernieuwd

28 oktober 2011
Foto ondertekening

In gezelschap van premier Mark Rutte tekende collegevoorzitter prof. dr. Sibrand Poppema  21 oktober een hernieuwde samenwerkingsovereenkomst met rector Nikolay Kropachev van de St. Petersburg State University.

Het gaat om bestaande samenwerking met op het gebied natuurkunde, scheikunde en wiskunde, maar er is tijdens het bezoek van RUG-delegatie vorige week ook gesproken over mogelijkheden om te komen tot samenwerking bij sociale wetenschappen en economie.

Hoofdgebouw St. Petersburg State University
Hoofdgebouw St. Petersburg State University

Op het programma staan het uitwisselen van studenten en het opzetten van gezamenlijke PhD-projecten. In St. Petersburg werden verder afspraken gemaakt over een gezamenlijk congres in 2013 over civiel recht.

Laatst gewijzigd:05 januari 2018 12:39
printView this page in: English

Meer nieuws