Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Promotie L.F. da Silva Godinho MSc. op vrijdag, 18 november 2011

07 oktober 2011

Op vrijdag, 18 november 2011 om 12.45 uur zal Luis Filipe da Silva Godinho MSc. zijn proefschrift verdedigen in de Aula van het Academiegebouw van de Rijksuniversiteit Groningen.

De titel van zijn proefschrift is:  Protein engineering of esterases: Climbing the protein fitness landscape”.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:28
printView this page in: English

Meer nieuws

 • 16 januari 2019

  Twee jonge onderzoekers naar topinstituten met Rubiconbeurs

  Dr. Michael Lerch en Sanne van Dijk, twee veelbelovende RUG-wetenschappers, gaan dankzij het programma Rubicon van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) twee jaar onderzoek doen aan buitenlandse topinstituten.

 • 14 januari 2019

  RUG-student Boomstra opnieuw wereldkampioen dammen

  Roel Boomstra heeft voor de tweede keer de wereldtitel dammen gewonnen. Hij nam het op tegen viervoudig wereldkampioen Alexander Schwarzman. In 2016 veroverde Roel Boomstra de wereldtitel ook al. Boomstra is masterstudent Physics aan de Rijksuniversiteit...

 • 09 januari 2019

  Smoking gun

  Amina Helmi vond het bewijs voor de theorie dat delen van de Melkweg niet alleen zijn gegroeid door de geboorte van eigen sterren, maar ook door samensmeltingen met andere sterrenstelsels. Voor deze ontdekking was het wachten op de data van ruimtemissie...