Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Application fee

01 oktober 2011

As of October 2011 Faculty of Mathematics and Natural Sciences charges application fee for application for the academic year 2012-2013. All students with a non-Dutch diploma who want to study at the Faculty of Mathematics and Natural Sciences have to pay this application fee. Study abroad /exchange students do not have to pay an application fee. 

The application fee is €75 (including bank charges). Please note that we can only process your application after the application fee has been received.

More information can be found at: http://shop.housing.rug.nl/shopfwn/index.html

Laatst gewijzigd:01 februari 2017 11:44

Meer nieuws

 • 02 augustus 2018

  Zeer uitzonderlijk eiwit biedt mogelijkheden voor nieuwe antibiotica

  Een onderzoeksgroep van de RUG onder leiding van Dirk Slotboom heeft een bijzonder eiwit ontdekt dat mogelijk een grote rol kan spelen in de ontwikkeling van nieuwe antibiotica. De bevindingen zijn op 2 augustus gepubliceerd in het tijdschrift Nature...

 • 24 juli 2018

  De natuur weet antwoord

  Spreeuwen en mieren presteren met minimaal denkvermogen iets wat voor de slimste robots te ingewikkeld is: functioneren als een collectief. Daarom spiekt hoogleraar Ming Cao graag bij de natuur.

 • 23 juli 2018

  Drie jonge onderzoekers naar buitenlandse topinstituten met Rubicon-beurs

  Drie veelbelovende, pas gepromoveerde RUG-wetenschappers gaan dankzij het programma Rubicon van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) twee jaar onderzoek doen aan buitenlandse topinstituten. Het gaat om Mayra Diosa-Toro, Machteld...