Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Application fee

01 oktober 2011

As of October 2011 Faculty of Mathematics and Natural Sciences charges application fee for application for the academic year 2012-2013. All students with a non-Dutch diploma who want to study at the Faculty of Mathematics and Natural Sciences have to pay this application fee. Study abroad /exchange students do not have to pay an application fee. 

The application fee is €75 (including bank charges). Please note that we can only process your application after the application fee has been received.

More information can be found at: http://shop.housing.rug.nl/shopfwn/index.html

Laatst gewijzigd:01 februari 2017 11:44

Meer nieuws

 • 16 mei 2018

  Het nut van algen boven water

  Tussen de Bahama’s en Ierland goten algenonderzoeksters Maria van Leeuwe en Jacqueline Stefels van de RUG honderden liters oceaanwater door hun filters. Ze voeren op onderzoeksschip de Pelagia een etappe van de NICO-expeditie mee. Het Netherlands Initiative...

 • 09 mei 2018

  Petra Rudolf gekozen tot nieuwe voorzitter European Physical Society

  RUG-hoogleraar Experimentele Vaste Stof Fysica Petra Rudolf is verkozen tot 'president' van de European Physical Society (EPS). Met ingang van april 2019 zal zij deze organisatie, die natuurkundige vakverenigingen in heel Europa (inclusief Turkije en...

 • 08 mei 2018

  Professor Sijbren Otto wint eervolle Royal Society of Chemistry Award

  Aan hoogleraar Systeemchemie Sijbren Otto van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) is de Supramolecular Chemistry Award 2018 van de Britse Royal Society of Chemistry toegekend. Otto ontvangt deze tweejaarlijkse prijs voor zijn bijdrage aan het onderzoek...