Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Application fee

01 oktober 2011

As of October 2011 Faculty of Mathematics and Natural Sciences charges application fee for application for the academic year 2012-2013. All students with a non-Dutch diploma who want to study at the Faculty of Mathematics and Natural Sciences have to pay this application fee. Study abroad /exchange students do not have to pay an application fee. 

The application fee is €75 (including bank charges). Please note that we can only process your application after the application fee has been received.

More information can be found at: http://shop.housing.rug.nl/shopfwn/index.html

Laatst gewijzigd:01 februari 2017 11:44

Meer nieuws

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....

 • 14 februari 2018

  Portugese pleisterplaatsen meer in trek bij jonge grutto’s dan Spaanse

  Mo Verhoeven van de Rijksuniversiteit Groningen en collega’s hebben ontdekt dat de jonge grutto’s deze verandering in het trekpatroon bewerkstelligen. Bijna alle volwassen vogels blijven namelijk op de trek naar Nederland trouw aan hun normale route:...

 • 12 februari 2018

  In Memoriam | Professor Serge Daan

  Professor emeritus Serge Daan was an inspiring biologist with a broad interest in science. He was a fellow of the Royal Society of Canada and was knighted in the Order of the Lion of the Netherlands. He was awarded several prizes and awards, including...