Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Godgeleerdheid aan de RUG beste studie

02 oktober 2011

Hoogleraren vinden dat de RUG de beste opleiding Godgeleerdheid biedt. Dat is gebleken uit de jaarlijkse Elsevierenquête.  Hoogleraren beoordeelden het bachelor- en masterprogramma, de kwaliteit van de docenten en de publicaties. Dit jaar staat de faculteit aan de top, met 33% van de stemmen.

Laatst gewijzigd:31 mei 2016 14:44

Meer nieuws

 • 21 januari 2019

  Prof. dr. ir. Jeroen de Ridder nieuwe bijzonder hoogleraar Christelijke Filosofie

  Per 1 januari 2019 is Jeroen de Ridder benoemd als bijzonder hoogleraar Christelijke Filosofie. De leerstoel is een samenwerking tussen de Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap van de RUG en Stichting voor Christelijke Filosofie.

 • 12 december 2018

  Vredesambassadeur worden

  Vicki Collinge en Marieke Klijnstra rapporteren over hun bezoek aan de UN Peace Summit for Emerging Leaders in Bangkok, 28-30 november 2018.

 • 23 november 2018

  Lancering Centrum voor Religie, Gezondheid en Welzijn

  Op 30 november 2018 wordt het Centrum voor Religie, Gezondheid en Welzijn van de Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap van de Rijksuniversiteit Groningen gelanceerd met een symposium over aardbevingen, seksueel welzijn en de dood. Het Centrum...