Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Translational research into oral colon-specific drug delivery: from laboratory to clinic

23 september 2011

Promotie: dhr. R.C.A. Schellekens, 13.15 uur, Aula Academiegebouw, Broerstraat 5, Groningen

Proefschrift: Translational research into oral colon-specific drug delivery: from laboratory to clinic

Promotor(s): prof.dr. H.W. Frijlink

Faculteit: Wiskunde en Natuurwetenschappen

 

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:41

Meer nieuws

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 14 november 2018

  De lift tussen leven en dood

  De celmembraan is de grens van het leven. Dit dunne vettige omhulsel houdt de inhoud van de cel bij elkaar. De transporteiwitten in die membraan zijn van levensbelang. Ze zorgen voor contact en uitwisseling met de buitenwereld. RUG-hoogleraar biochemie...

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...