Koninklijke Onderscheiding voor Durk Wiersma

08 juli 2011
KODurkWiersma
Foto: Elmer Spaargaren
Prof.dr. Durk Wiersma ontving 7 juli 2011 uit handen van Bertus Fennema, waarnemend burgemeester van de gemeente Haren, een Koninklijke Onderscheiding bij zijn afscheid als hoogleraar. Wiersma was bijzonder hoogleraar in de klinische epidemiologie van psychiatrische stoornissen bij de Faculteit Medische Wetenschappen/ Universitair Medisch Centrum Groningen. Hij is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.
Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:31