Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Koninklijke Onderscheiding voor Durk Wiersma

08 juli 2011
KODurkWiersma
Foto: Elmer Spaargaren
Prof.dr. Durk Wiersma ontving 7 juli 2011 uit handen van Bertus Fennema, waarnemend burgemeester van de gemeente Haren, een Koninklijke Onderscheiding bij zijn afscheid als hoogleraar. Wiersma was bijzonder hoogleraar in de klinische epidemiologie van psychiatrische stoornissen bij de Faculteit Medische Wetenschappen/ Universitair Medisch Centrum Groningen. Hij is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.
Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:31

Meer nieuws

 • 16 augustus 2018

  Rijksuniversiteit Groningen op plaats 66 in belangrijke Shanghai-ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen is zeven plaatsen gedaald in de 2018 Academic Ranking of World Universities (ARWU, ook wel ‘Shanghai-ranking’). De RUG staat nu op 66 en is daarmee de op een na hoogste geklasseerde Nederlandse universiteit, na de Universiteit...

 • 16 augustus 2018

  Colleges volgen onder de (Noorder)zon

  Op donderdag 23 augustus barst het 10-daagse Noorderzon Performing Arts Festival weer los in het mooie Noorderplantsoen. Jong en oud komen dankzij de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) een stuk slimmer thuis van het goed bezochte en internationale Noorderzon...

 • 14 augustus 2018

  Hartfalen stimuleert tumorgroei

  Een hart dat als gevolg van een hartinfarct versleten is en minder goed bloed rondpompt, scheidt stoffen af die tumorgroei stimuleren. Dat blijkt uit onderzoek met muismodellen, ondersteund met gegevens uit bevolkingsonderzoek PREVEND, uitgevoerd door...