Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Koninklijke Onderscheiding voor Durk Wiersma

08 juli 2011
KODurkWiersma
Foto: Elmer Spaargaren
Prof.dr. Durk Wiersma ontving 7 juli 2011 uit handen van Bertus Fennema, waarnemend burgemeester van de gemeente Haren, een Koninklijke Onderscheiding bij zijn afscheid als hoogleraar. Wiersma was bijzonder hoogleraar in de klinische epidemiologie van psychiatrische stoornissen bij de Faculteit Medische Wetenschappen/ Universitair Medisch Centrum Groningen. Hij is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.
Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:31

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 16 oktober 2018

  Consultatiebureaus voor ouderen niet effectief

  Kan een Consultatiebureau voor ouderen er voor zorgen dat (kwetsbare) ouderen zo gezond mogelijk oud worden? Nee, zo blijkt uit onderzoek van het UMCG, Rijksuniversiteit Groningen, Hogeschool Windesheim en Leyden Academy on Vitality and Ageing.

 • 09 oktober 2018

  Groningen rookvrij: op naar een compleet rookvrije stad?

  Groningen rookvrij: op naar een compleet rookvrije stad? Een opinieartikel van prof. Brigit Toebes en dr. Machteld Hylkema.