Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Koninklijke Onderscheiding voor Durk Wiersma

08 juli 2011
KODurkWiersma
Foto: Elmer Spaargaren
Prof.dr. Durk Wiersma ontving 7 juli 2011 uit handen van Bertus Fennema, waarnemend burgemeester van de gemeente Haren, een Koninklijke Onderscheiding bij zijn afscheid als hoogleraar. Wiersma was bijzonder hoogleraar in de klinische epidemiologie van psychiatrische stoornissen bij de Faculteit Medische Wetenschappen/ Universitair Medisch Centrum Groningen. Hij is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.
Laatst gewijzigd:26 augustus 2021 09:50

Meer nieuws

 • 23 februari 2023

  Vici-beurzen voor vier onderzoekers

  De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) heeft aan vier RUG/UMCG-onderzoekers een Vici-financiering van maximaal 1,5 miljoen euro toegekend. Prof. dr. Marleen Kamperman, prof. dr. Lisa Herzog, prof. dr. ir. Ming Cao en prof....

 • 14 februari 2023

  Lift naar de inclusieve werkvloer

  Er is werk zat, en toch staan mensen met een beperking nog vaak aan de kant. Een plus een is twee, zou je denken: dit is hét moment om deze groep arbeidskrachten aan een baan te helpen. De wens is er, ook aan de universiteit, maar tot uitvoering...

 • 26 januari 2023

  Omvangrijk medisch proefschrift presenteert voorspellers voor chronische darmziekten

  UMCG-promovendus Arno Bourgonje (26) schreef misschien wel het meest omvangrijke medische proefschrift dat ooit in Nederland is verschenen.

  Bourgonje deed onder supervisie van vier promotoren van de UMCG-afdelingen Maag-, Darm-, en Leverziekten en...