Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Robbert Maseland wint eerste Gratama Wetenschapsprijs

05 juli 2011

Robbert Maseland, universitair docent bij de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de RUG, heeft de Gratama Wetenschapsprijs 2011 ontvangen.

Dit is een nieuw ingestelde aanmoedigingsprijs voor jonge wetenschappers en omvat een geldbedrag van € 25.000. De prijs is uitgereikt door Jan Gratama, voorzitter van de Gratama-stichting, tijdens de Zomerceremonie op 1 juli, waarmee de RUG het academisch jaar afsloot.

 

Zie ook: nieuwsbericht Faculteit Economie en Bedrijskunde

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:30

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Peter van Kampen over de samenwerking met Duitse instellingen

  Op slechts 50 kilometer afstand ten oosten van Groningen bevindt zich de vierde grootste economie ter wereld. Hoewel de fysieke grens met Duitsland weinig meer voorstelt, zijn er mentale drempels waardoor de samenwerking van Nederlandse bedrijven met...