Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Drukke voorbereidingen voor Groninger lipdub

07 juni 2011

Studenten en medewerkers van de Rijksuniversiteit Groningen zijn hard aan het werk met de voorbereidingen voor een lipdub. Een lipdub is een videofilm die lipsynchronisatie en audio dubbing combineert. Zo’n film bestaat uit één enkel shot, want er mag niet gemonteerd worden. De opnamen vinden plaats op Eerste Pinksterdag (a.s. zondag 12 juni) in de Universiteitsibibliotheek en op het Broerplein. Meer dan 150 studenten en medewerkers spelen een rol in de film, die ongeveer zes minuten zal gaan duren.

Lipdub of Groningen: Coming Soon!

Bekijk de teaser om een eerste indruk te krijgen.

Meer informatie

Wybe van Dijk

Laatst gewijzigd:13 september 2018 10:50

Meer nieuws

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...