Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Drukke voorbereidingen voor Groninger lipdub

07 juni 2011

Studenten en medewerkers van de Rijksuniversiteit Groningen zijn hard aan het werk met de voorbereidingen voor een lipdub. Een lipdub is een videofilm die lipsynchronisatie en audio dubbing combineert. Zo’n film bestaat uit één enkel shot, want er mag niet gemonteerd worden. De opnamen vinden plaats op Eerste Pinksterdag (a.s. zondag 12 juni) in de Universiteitsibibliotheek en op het Broerplein. Meer dan 150 studenten en medewerkers spelen een rol in de film, die ongeveer zes minuten zal gaan duren.

Lipdub of Groningen: Coming Soon!

Bekijk de teaser om een eerste indruk te krijgen.

Meer informatie

Wybe van Dijk

Laatst gewijzigd:13 maart 2020 01:54

Meer nieuws

 • 28 maart 2023

  Een sprong in het diepe: van onderzoek naar ondernemen

  Wat kun je doen als je als onderzoeker je idee op de markt wilt brengen? Dat is een stap die voor onderzoekers vaak niet vanzelf komt. Bij de RUG zijn er daarom een aantal organisaties die daarbij kunnen helpen, waaronder VentureLab. Zo ontstond...

 • 14 februari 2023

  Lift naar de inclusieve werkvloer

  Er is werk zat, en toch staan mensen met een beperking nog vaak aan de kant. Een plus een is twee, zou je denken: dit is hét moment om deze groep arbeidskrachten aan een baan te helpen. De wens is er, ook aan de universiteit, maar tot uitvoering...

 • 15 december 2022

  Groningse bijdrage in groot onderzoek naar energiezuinige informatietechnologie

  Wetenschapsfinancierder NWO honoreerde recent een groot onderzoeksproject naar nieuwe concepten voor energiezuinige Informatietechnologie met maar liefst tien miljoen euro.