Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Drukke voorbereidingen voor Groninger lipdub

07 juni 2011

Studenten en medewerkers van de Rijksuniversiteit Groningen zijn hard aan het werk met de voorbereidingen voor een lipdub. Een lipdub is een videofilm die lipsynchronisatie en audio dubbing combineert. Zo’n film bestaat uit één enkel shot, want er mag niet gemonteerd worden. De opnamen vinden plaats op Eerste Pinksterdag (a.s. zondag 12 juni) in de Universiteitsibibliotheek en op het Broerplein. Meer dan 150 studenten en medewerkers spelen een rol in de film, die ongeveer zes minuten zal gaan duren.

Lipdub of Groningen: Coming Soon!

Bekijk de teaser om een eerste indruk te krijgen.

Meer informatie

Wybe van Dijk

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:30

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....