Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Drukke voorbereidingen voor Groninger lipdub

07 juni 2011

Studenten en medewerkers van de Rijksuniversiteit Groningen zijn hard aan het werk met de voorbereidingen voor een lipdub. Een lipdub is een videofilm die lipsynchronisatie en audio dubbing combineert. Zo’n film bestaat uit één enkel shot, want er mag niet gemonteerd worden. De opnamen vinden plaats op Eerste Pinksterdag (a.s. zondag 12 juni) in de Universiteitsibibliotheek en op het Broerplein. Meer dan 150 studenten en medewerkers spelen een rol in de film, die ongeveer zes minuten zal gaan duren.

Lipdub of Groningen: Coming Soon!

Bekijk de teaser om een eerste indruk te krijgen.

Meer informatie

Wybe van Dijk

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:30

Meer nieuws