Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Nieuw weblog economie en bedrijfskunde

15 juni 2011

‘Hebben microkredieten nog toekomst?’ Met deze blog van prof. Robert Lensink gaat de nieuwe FEBlog van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van start. Wetenschappers haken in op de actualiteit en bloggen over hun onderzoek voor een breder publiek. Robert Lensink trapt af: volgens voorstanders halen microkredietenkredieten ontwikkelingslanden uit de armoede. Tegenstanders spreken over een 'microkredietcrisis' en fraude. Volgens Lensink overdrijven beide kampen, maar hij vindt wel dat microkredieten de toekomst hebben. › lees verder: http://www.rug.nl/feb/nieuws/archief/2011/110614FEBlog1

 

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:30
printView this page in: English

Meer nieuws