Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Nieuw weblog economie en bedrijfskunde

15 juni 2011

‘Hebben microkredieten nog toekomst?’ Met deze blog van prof. Robert Lensink gaat de nieuwe FEBlog van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van start. Wetenschappers haken in op de actualiteit en bloggen over hun onderzoek voor een breder publiek. Robert Lensink trapt af: volgens voorstanders halen microkredietenkredieten ontwikkelingslanden uit de armoede. Tegenstanders spreken over een 'microkredietcrisis' en fraude. Volgens Lensink overdrijven beide kampen, maar hij vindt wel dat microkredieten de toekomst hebben. › lees verder: http://www.rug.nl/feb/nieuws/archief/2011/110614FEBlog1

 

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:30

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...