About usNews and EventsNews articles

Is de notaris de markt meester?

16 June 2011

PhD ceremony: Mr. A.D. Plaggemars, 13.15 uur, Academiegebouw, Broerstraat 5, Groningen

Title: Is de notaris de markt meester?

Promotor(s): prof. L.C.A. Verstappen, prof. H.H.B. Vedder

Faculty: Law

Last modified:15 September 2017 3.41 p.m.

More news

• 17 April 2019

Propedeusejaar Rechtsgeleerdheid Leeuwarden verhuist naar Campus Fryslân

Met ingang van het studiejaar 2019/2020 vindt het eerste studiejaar van de bacheloropleiding Rechtsgeleerdheid Leeuwarden plaats in het nieuwe gebouw van de Campus Fryslân van de Rijksuniversiteit Groningen.

• 15 April 2019

Race and law

The American Janet Thompson Jackson is fully embracing the UG anniversary celebrations theme, 'All Inclusive'. This year, Jackson is working as a guest lecturer at the Faculty of Law of the University of Groningen. At her home institution, Washburn...

• 15 April 2019

Edwin Woerdman: 'CO2-taks op langere termijn last voor energietransitie'

De voorgenomen CO2-taks voor bedrijven gaat grotendeels voorbij aan het feit dat er al een systeem voor CO2-beprijzing is: het Europese emissiehandelssysteem.