Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Koninklijke Onderscheiding voor prof. Charles Gielen

03 mei 2011

Prof.mr. C.E.F.M. Gielen, hoogleraar Intellectueel Eigendom aan de RUG en vennoot van advocatenkantoor NautaDutilh, is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Hij ontving de onderscheiding vrijdag 29 april 2011 uit handen van burgemeester Nederveen in het  gemeentehuis van zijn woonplaats Bloemendaal.

Lees verder: http://www.rug.nl/rechten/nieuws/facultair/archief/2011/koninklijke-onderscheiding-gielen

Laatst gewijzigd:13 maart 2020 01:56

Meer nieuws

 • 14 februari 2023

  Lift naar de inclusieve werkvloer

  Er is werk zat, en toch staan mensen met een beperking nog vaak aan de kant. Een plus een is twee, zou je denken: dit is hét moment om deze groep arbeidskrachten aan een baan te helpen. De wens is er, ook aan de universiteit, maar tot uitvoering...

 • 15 december 2022

  Groningse bijdrage in groot onderzoek naar energiezuinige informatietechnologie

  Wetenschapsfinancierder NWO honoreerde recent een groot onderzoeksproject naar nieuwe concepten voor energiezuinige Informatietechnologie met maar liefst tien miljoen euro.

 • 05 december 2022

  Frans J. Sijtsma nieuwe directeur Agricola School

  Op voordracht van het College van Bestuur van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) is dr. Frans J. Sijtsma per 1 februari 2023 aangesteld als wetenschappelijk directeur van de Rudolf Agricola School for Sustainable Development. Het gaat om een...