Functional molecular electronics

23 mei 2011

Promotie: dhr. A.J. Kronemeijer, 11.00 uur, Academiegebouw, Broerstraat 5, Groningen

Proefschrift: Functional molecular electronics

Promotor(s): prof.dr. P.W.M. Blom, prof.dr. D.M. de Leeuw

Faculteit: Wiskunde en Natuurwetenschappen

Testbed ontwikkeld

Auke Kronemeijer ontwikkelde het testbed 'Large-Area Molecular Junctions' dat kan worden gebruikt om functionele moleculaire schakelingen te maken en te integreren.

Auke Kronemeijer (Burgum, 1982) studeerde nanoscience in Groningen. Het onderzoek werd uitgevoerd aan het Zernike Institute for Advanced Materials en gefinancierd door NanoNed. Kronemeijer gaat door als postdoc aan de University of Cambridge (UK).

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:41