Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Functional molecular electronics

23 mei 2011

Promotie: dhr. A.J. Kronemeijer, 11.00 uur, Academiegebouw, Broerstraat 5, Groningen

Proefschrift: Functional molecular electronics

Promotor(s): prof.dr. P.W.M. Blom, prof.dr. D.M. de Leeuw

Faculteit: Wiskunde en Natuurwetenschappen

 

Testbed ontwikkeld

Auke Kronemeijer ontwikkelde het testbed 'Large-Area Molecular Junctions' dat kan worden gebruikt om functionele moleculaire schakelingen te maken en te integreren.

Auke Kronemeijer (Burgum, 1982) studeerde nanoscience in Groningen. Het onderzoek werd uitgevoerd aan het Zernike Institute for Advanced Materials en gefinancierd door NanoNed. Kronemeijer gaat door als postdoc aan de University of Cambridge (UK).

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:41
printView this page in: English

Meer nieuws

 • 22 januari 2019

  NNV-Diversiteitsprijs 2018 voor de Faculty of Science and Engineering

  De eerste editie van de NNV-Diversiteitsprijs is gewonnen door de Faculty of Science and Engineering van de Rijksuniversiteit Groningen. De NNV heeft de prijs in het leven geroepen voor de natuurkunde-instelling die het succesvolst is in het in de praktijk...

 • 16 januari 2019

  Twee jonge onderzoekers naar topinstituten met Rubiconbeurs

  Dr. Michael Lerch en Sanne van Dijk, twee veelbelovende RUG-wetenschappers, gaan dankzij het programma Rubicon van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) twee jaar onderzoek doen aan buitenlandse topinstituten.

 • 14 januari 2019

  RUG-student Boomstra opnieuw wereldkampioen dammen

  Roel Boomstra heeft voor de tweede keer de wereldtitel dammen gewonnen. Hij nam het op tegen viervoudig wereldkampioen Alexander Schwarzman. In 2016 veroverde Roel Boomstra de wereldtitel ook al. Boomstra is masterstudent Physics aan de Rijksuniversiteit...