Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Hart voor de techniek: van maximaal naar minimaal invasief

10 May 2011

Inaugural lecture: Mr. M.A. Mariani, 16.15 uur, Academiegebouw, Broerstraat 5, Groningen

Title: Hart voor de techniek: van maximaal naar minimaal invasief

Faculty: Medical Sciences

Last modified:13 March 2020 01.11 a.m.
View this page in: Nederlands

More news

 • 29 November 2023

  UMCG opent nieuwe faciliteit voor microbioomonderzoek 

  Vandaag opent het UMCG de Groningen Microbioom Hub: een nieuwe faciliteit met state-of-the-art technologie waarin alle UMCG-expertise op het gebied van microbioomonderzoek samenkomt. Dit zorgt voor unieke mogelijkheden in onderzoek en maakt nieuwe...

 • 28 November 2023

  Science: more exciting than showbiz

  Science often seems very complicated. Most people probably don't really know what researchers do, and what it takes to make a breakthrough. That is why it is important to keep the general public informed of what is happening in science, says Iris...

 • 13 November 2023

  UMCG beantwoordt vragen patiënten met hulp van AI

  Het UMCG zet kunstmatige intelligentie (artificial intelligence, afgekort AI) in om zorgverleners te helpen bij het beantwoorden van schriftelijke vragen van patiënten. Dit gebeurt in samenwerking met andere ziekenhuizen vanuit de EPIC Nederlandse...