Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Third IEA International CCS Regulatory Network Meeting

Paris, March 1st – 2nd 2011
01 maart 2011

Prof.dr. Martha Roggenkamp en dr. Avelien Haan hebben deelgenomen aan de derde bijeenkomst van de CCS Regulatory Network Meeting van de IEA. Het doel van deze bijeenkomsten is om beleidsmakers, natuurorganisaties en de industrie met elkaar in contact te brengen over de wetgeving en het beleid rond CCS.

Centrale thema’s voor deze bijeenkomst waren:

  • lange termijn aansprakelijkheid
  • betrokkenheid van het publiek
  • financiële zekerheid rond het beheer van opslaglocaties

Avelien Haan heeft een inleiding gehouden op de vragen die spelen rond lange termijn aansprakelijkheid waarna de verschillende landen en organisaties hun visie op het onderwerp presenteerden. Martha Roggenkamp heeft het CCS onderzoek van het GCEL en de ervaringen in Nederland gepresenteerd.

Laatst gewijzigd:12 juli 2018 09:18
printView this page in: English

Meer nieuws