aprilnummer van 'Broerstraat 5' is uit

29 maart 2011

In het aprilnummer van Broerstraat 5, het alumnimagazine van de RUG, een interview met Theo Spek, hoogleraar Landschapsgeschiedenis, en Teo Wams van Natuurmonumenten over de gevolgen voor natuur en landschap van de bezuinigingsplannen van het kabinet. En verder: de Arabische lente van Esmeralda van Boon; Aurelia Colombi Ciacchi, Endowed Chair hoogleraar Law and Governance; hoogleraar Auke van de Woud over zijn nieuwste boek Koninkrijk vol sloppen; Franka Hummels’ boek over hoe de Wit-Russen omgaan met de gevolgen van Tsjernobyl; Elmer Sterken, de nieuwe rector magnificus over de perspectieven van de universiteiten in Nederland; Henk van Os, die zijn drang tot godsdienst bespreekt met zoon Pieter; profwielrenster op haar 32e, Marijn de Vries; waarschuwing van hoogleraar Parodontologie Frank Abbas tegen gevaarlijke onderschatting tandvleesontsteking; ernstige statistische fouten in veel wetenschappelijke publicaties psychologie; De Nacht van Kunst & Wetenschap op zaterdag 4 juni in de binnenstad van Groningen en de eerste bijdrages in de nieuwe rubriek ‘Alumnus schrijft verhaal’, deze keer over ‘Liefde in Groningen’. Zie ook: www.rug.nl/broerstraat5.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:30