Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Digitale petitie professorenprotest

28 januari 2011

Het rectorencollege van de VSNU wil hoogleraren die op vrijdag 21 januari 2011 niet konden deelnemen aan het professorenprotest in Den Haag graag de kans geven om ook hun stem te laten horen. De VSNU heeft hiervoor een digitale petitie online geplaatst.

Lees meer op VSNU/Kenniscrisis

Laatst gewijzigd:09 januari 2018 11:35

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Toegangscontrole Universiteitsbibliotheek Binnenstad

  In november worden de toegangspoortjes in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad getest. Als deze test naar tevredenheid verloopt, worden de poortjes definitief in gebruik genomen.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...