Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Intraoperative fluorescence imaging in cancer

26 January 2011

PhD ceremony: Ms. L.M.A Crane, 14.45 uur, Academiegebouw, Broerstraat 5, Groningen

Title: Intraoperative fluorescence imaging in cancer

Promotor(s): prof. T. Wiggers, prof. A.G.J. van der Zee

Faculty: Medical Sciences

Last modified:15 September 2017 3.41 p.m.
printView this page in: Nederlands

More news

 • 11 July 2019

  Major companies’ annual reports too vague about climate impact

  Many major Dutch companies publish extensive information about climate impact in their annual reports. However, very few companies provide concrete, detailed information about their own CO2 emissions, the impact of climate change on their business...

 • 08 July 2019

  Zeven RUG-projecten krijgen financiering via de NWA Ideeëngenerator

  De NWO heeft aan 37 out-of-the-box onderzoeksideeën financiering toegekend vanuit de Ideeëngenerator. Een belangrijk kenmerk van de projecten is een mogelijke maatschappelijke impact. Elk van de onderzoekers krijgt 50.000 euro beschikbaar om met samen...

 • 08 July 2019

  UG permanently closes Yantai project

  The University of Groningen (UG) has permanently closed the project aimed at creating a branch campus in Yantai. Discussions were held with China Agricultural University, the city of Yantai and the Province of Shandong.