Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Wetenschap en Afrika: Welke ontwikkelingen staan Afrika te wachten?

18 november 2010

In 2000 hebben regeringsleiders van 189 landen afgesproken om voor 2015 de belangrijkste wereldproblemen aan te pakken. Er zijn acht doelstellingen vastgelegd:de millenniumdoelen. Veel van die wereldproblemen spelen in Afrika. Honger,armoede. Gebrek aan scholing. HIV/AIDS. Kindersterfte. Pedagoog dr. J.J.M (Jacques) Zeelen onderzoekt of de onderwijsdoelstelling gehaald wordt. Theologe drs (Brenda) Bartelink kijkt naar de rol die religieuze organisaties spelen bij de HIV/AIDS-voorlichting. Historicus dr. M.R. (Michel) Doortmont vraagt zich af óf Afrika wel geholpen kan worden.

Bekijk hier de aflevering van Adams Appel.

Laatst gewijzigd:21 september 2016 09:54

Meer nieuws