Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Harry Garretsen nieuwe decaan Faculteit Economie en Bedrijfskunde

10 november 2010
Garretsen
Garretsen

Het bestuur van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde (FEB) verwelkomt per 1 maart 2011 prof.dr. J.H. (Harry) Garretsen als nieuwe decaan voor de komende vijf jaar. Garretsen volgt Elmer Sterken op, die Rector Magnificus van de Rijksuniversiteit Groningen wordt.

 

De leden van de faculteitsraad van economie en bedrijfskunde hebben op 5 november j.l.ingestemd met zijn benoeming en zijn enthousiast over de nieuwe bestuurssamenstelling.

 

Harry Garretsen

Professor Garretsen is momenteel hoogleraar International Economics and Business aan de FEB. Hij studeerde economie in Groningen en promoveerde in 1991 aan de RUG. Daarna werkte hij bij De Nederlandsche Bank en was hij hoogleraar economie aan de Radboud Universiteit in Nijmegenen de Universiteit van Utrecht.

 

Garretsen is visiting fellow aan de University of Cambridge en research fellow bij het CESifo Instituut in München. Verder is hij plaatsvervangend kroonlid van de SER en lid van de centrale plancommissie en academic partner van het CPB.  

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:54
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 14 juni 2018

  Bringing Physical Internet to life

  Van maandag 18 tot vrijdag 22 juni vindt het vijfde internationale Physical Internet congres (#IPIC2018) plaats in Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen organiseert dit congres samen met de logistieke sector. Meer dan 250 wetenschappers en vertegenwoordigers...

 • 11 juni 2018

  Een nieuw tijdperk voor organisationele relaties | Oratie David Langley | Dinsdag 19 juni

  Nieuwe, veelbelovende internet-afhankelijke technologieën zoals digital fabrication, internet of things, blockchain en distributed artificial Intelligence worden steeds populairder. Prof. David Langley geeft in zijn oratie een toelichting op zijn ideeën...

 • 08 juni 2018

  Lara Lobschat wint MOA Insights Scientist Award

  Lara Lobschat heeft de MOA Insights Scientist Award gewonnen. De universitair docent Marketing kreeg de prijs voor haar proefschrift over online communicatie. Vanwege de praktische relevantie kreeg ze voor haar onderzoek eerder een ‘early career grant’...