Skip to ContentSkip to Navigation
Over ons Actueel Nieuws Nieuwsberichten

Harry Garretsen nieuwe decaan Faculteit Economie en Bedrijfskunde

10 november 2010
Garretsen
Garretsen

Het bestuur van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde (FEB) verwelkomt per 1 maart 2011 prof.dr. J.H. (Harry) Garretsen als nieuwe decaan voor de komende vijf jaar. Garretsen volgt Elmer Sterken op, die Rector Magnificus van de Rijksuniversiteit Groningen wordt.

 

De leden van de faculteitsraad van economie en bedrijfskunde hebben op 5 november j.l.ingestemd met zijn benoeming en zijn enthousiast over de nieuwe bestuurssamenstelling.

 

Harry Garretsen

Professor Garretsen is momenteel hoogleraar International Economics and Business aan de FEB. Hij studeerde economie in Groningen en promoveerde in 1991 aan de RUG. Daarna werkte hij bij De Nederlandsche Bank en was hij hoogleraar economie aan de Radboud Universiteit in Nijmegenen de Universiteit van Utrecht.

 

Garretsen is visiting fellow aan de University of Cambridge en research fellow bij het CESifo Instituut in München. Verder is hij plaatsvervangend kroonlid van de SER en lid van de centrale plancommissie en academic partner van het CPB.  

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:54
View this page in: English

Meer nieuws

  • 19 april 2024

    Nieuwe scriptieprijs voor masterstudenten Economie en Bedrijfskunde

    Hoe kunnen we economie en bedrijfskunde studenten prikkelen om in hun masterscriptie aandacht te besteden aan belangrijke maatschappelijke uitdagingen? De 14 Nederlandse faculteiten economie en bedrijfskunde, verenigd in het Decanenberaad Economie...

  • 18 april 2024

    Ward Romeijnders appointed as Professor of Optimization under Uncertainty

    The Faculty of Economics and Business is pleased to announce that Ward Romeijnders has been appointed as Professor of Optimization under Uncertainty. The chair is situated within the Department of Operations.

  • 12 april 2024

    Oratie Corine Noordhoff: Future ready retail

    Tijdens haar oratie zal Corine Noordhoff inzichten verschaffen in de fundamentele elementen om te overleven en je bedrijf aan te passen in de retailsector. Noordhoffs oratie vindt plaats op vrijdag 19 april 2024, 16:15 – 17:00, in de aula van het...