Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Lolke Schakel wint George Dantzig 2010 Honorable Mention Award

15 november 2010

Het proefschrift van Lolke Schakel “The Logistic Design of the LOFAR Radio Telescope” (promotores: Prof.dr. G. Sierksma en Prof.dr. H.R. Butcher) was genomineerd voor de prestigieuze Dantzig Award 2010 en heeft daarbij de Honorable Mention Award gewonnen.

De Dantzig award wordt jaarlijks uitgereikt aan het beste proefschrift op het gebied van Operations Research en wil academisch onderzoek stimuleren dat zowel theoretisch als praktisch is. De award werd uitgereikt tijdens de INFORMS International Meeting in Austin (Texas) op 7 november 2010.

INFORMS, het Institute for Operations Research and Management Sciences, is het grootste professionele netwerk op het gebied van Operations Research, Management Science en Business Analytics.

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:53

Meer nieuws

 • 19 september 2018

  Studenten RUG helpen leerlingen met toekomst stadslogistiek

  Bij het project Web Expeditie hebben leerlingen van verschillende scholen in het primair en voortgezet onderwijs onder leiding van studenten van de RUG gewerkt aan de toekomst van de stadslogistiek. De leerlingen zochten in een project van drie maanden...

 • 11 september 2018

  Als online consument switcht van smartphone naar pc is de aankoop nabij

  De smartphone speelt een niet te onderschatten rol bij ons online shoppen. Veel consumenten beginnen hun zoektocht op een telefoon of tablet, raken overtuigd van een product en stappen daarna over naar een minder mobiel apparaat (zoals pc of laptop)...

 • 05 september 2018

  Broedplaats voor slimme technologie

  ‘Samenwerking tussen De Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit Groningen, het UMCG en industrie op het gebied van slimme technologie leidt tot innovatie en nieuwe bedrijvigheid.’ Dat zegt Hugo Velthuijsen, directeur van het Marion van Os Centrum voor Ondernemerschap...