Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Godgeleerdheid aan de RUG één van de beste studies

16 oktober 2010
Hoogleraren vinden dat de RUG één van de beste opleidingen Godgeleerdheid biedt. Dat is gebleken uit de jaarlijkse Elsevierenquête. Zij beoordeelden het bachelor- en masterprogramma, de kwaliteit van de docenten en de publicaties.
Laatst gewijzigd:31 mei 2016 11:48

Meer nieuws

 • 12 december 2018

  Vredesambassadeur worden

  Vicki Collinge en Marieke Klijnstra rapporteren over hun bezoek aan de UN Peace Summit for Emerging Leaders in Bangkok, 28-30 november 2018.

 • 23 november 2018

  Lancering Centrum voor Religie, Gezondheid en Welzijn

  Op 30 november 2018 wordt het Centrum voor Religie, Gezondheid en Welzijn van de Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap van de Rijksuniversiteit Groningen gelanceerd met een symposium over aardbevingen, seksueel welzijn en de dood. Het Centrum...

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...