Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Prof. Hans van Ees gekozen tot vice-president European Academy of Management

01 juni 2010
Van Ees
Van Ees
Hans van Ees, hoogleraar aan de FEB, is op het jaarlijkse congres van de European Academy of Management (EURAM) gekozen als vice-president. EURAM heeft ongeveer 1200 leden uit 45 verschillende landen. Naast bijvoorbeeld EGOS (European Group for Organizational Studies, 1400 leden) is EURAM een van de belangrijke organisaties van wetenschappers op het gebied van Managementonderzoek in Europa.
Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:54
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 16 april 2018

  Dr. Nancy Kamp-Roelands RA MA van EY nieuwe hoogleraar Accountancy

  Kamp-Roelands beschikt over de unieke combinatie van ervaring met grote (multinationale) ondernemingen, (inter)nationale standaardisering (verslaggeving en controle), academisch onderzoek en een groot netwerk in organisaties op het gebied van duurzame...

 • 12 april 2018

  Two new round tables at 41st International IAEE Energy conference

  The round tables during the 41st International IAEE Energy conference offer a unique opportunity for academics, policy makers, consultants and representatives from energy business to meet and discuss various relevant energy related topics. Lees meer...

 • 10 april 2018

  Campagne energieonderwijs van start: Choose wisely, follow energy

  Deze week lanceren Hanzehogeschool Groningen, Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en de New Energy Coalition (NEC) een gezamenlijke wervingscampagne voor energiestudenten. De campagne wijst studenten op de al aanwezige studieroutes op het gebied van energie...