Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Vrijdag 4 juni 2010: Housewarming Festival

27 april 2010

De afgelopen jaren zijn de gebouwen op het Zernikecomplex opgeknapt. Dat heeft soms voor overlast gezorgd, maar het eindresultaat mag er zijn. Reden genoeg voor de faculteit om voor haar medewerkers, studenten en alumni een Housewarming Festival te organiseren op vrijdag 4 juni 2010. Het festival begint om 16.30 en vindt plaats in en rondom het Zernike complex.

Medewerkers, studenten en alumni: Laat u verrassen door de stand-up comedy van Boom Chicago, geniet van DWDD-huisband Rigby of leer van Ronald Giphart een column schrijven.

Bewijs met een afdelingsteam dat u slimmer bent dan de rest van de bewoners van het gebouw tijdens de Pub Quiz, of win een seizoenskaart voor FC Groningen door mee te doen aan onze WK-poule.

Haal een drankje aan de bar en luister naar het nieuwste lokale talent tijdens de huiskamerconcerten of dans aan de waterkant op de deuntjes van Wipneus&Pim.  

Alle FEB medewerkers, alumni en studenten zijn uitgenodigd, en de toegang is gratis maar aanmelden via de site is verplicht. De deadline voor aanmelden is verlengd tot 12 mei.

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:53

Meer nieuws

 • 19 september 2018

  Studenten RUG helpen leerlingen met toekomst stadslogistiek

  Bij het project Web Expeditie hebben leerlingen van verschillende scholen in het primair en voortgezet onderwijs onder leiding van studenten van de RUG gewerkt aan de toekomst van de stadslogistiek. De leerlingen zochten in een project van drie maanden...

 • 11 september 2018

  Als online consument switcht van smartphone naar pc is de aankoop nabij

  De smartphone speelt een niet te onderschatten rol bij ons online shoppen. Veel consumenten beginnen hun zoektocht op een telefoon of tablet, raken overtuigd van een product en stappen daarna over naar een minder mobiel apparaat (zoals pc of laptop)...

 • 05 september 2018

  Broedplaats voor slimme technologie

  ‘Samenwerking tussen De Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit Groningen, het UMCG en industrie op het gebied van slimme technologie leidt tot innovatie en nieuwe bedrijvigheid.’ Dat zegt Hugo Velthuijsen, directeur van het Marion van Os Centrum voor Ondernemerschap...