Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Vrijdag 4 juni 2010: Housewarming Festival

27 april 2010

De afgelopen jaren zijn de gebouwen op het Zernikecomplex opgeknapt. Dat heeft soms voor overlast gezorgd, maar het eindresultaat mag er zijn. Reden genoeg voor de faculteit om voor haar medewerkers, studenten en alumni een Housewarming Festival te organiseren op vrijdag 4 juni 2010. Het festival begint om 16.30 en vindt plaats in en rondom het Zernike complex.

Medewerkers, studenten en alumni: Laat u verrassen door de stand-up comedy van Boom Chicago, geniet van DWDD-huisband Rigby of leer van Ronald Giphart een column schrijven.

Bewijs met een afdelingsteam dat u slimmer bent dan de rest van de bewoners van het gebouw tijdens de Pub Quiz, of win een seizoenskaart voor FC Groningen door mee te doen aan onze WK-poule.

Haal een drankje aan de bar en luister naar het nieuwste lokale talent tijdens de huiskamerconcerten of dans aan de waterkant op de deuntjes van Wipneus&Pim.  

Alle FEB medewerkers, alumni en studenten zijn uitgenodigd, en de toegang is gratis maar aanmelden via de site is verplicht. De deadline voor aanmelden is verlengd tot 12 mei.

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:53
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 16 april 2018

  Dr. Nancy Kamp-Roelands RA MA van EY nieuwe hoogleraar Accountancy

  Kamp-Roelands beschikt over de unieke combinatie van ervaring met grote (multinationale) ondernemingen, (inter)nationale standaardisering (verslaggeving en controle), academisch onderzoek en een groot netwerk in organisaties op het gebied van duurzame...

 • 12 april 2018

  Two new round tables at 41st International IAEE Energy conference

  The round tables during the 41st International IAEE Energy conference offer a unique opportunity for academics, policy makers, consultants and representatives from energy business to meet and discuss various relevant energy related topics. Lees meer...

 • 10 april 2018

  Campagne energieonderwijs van start: Choose wisely, follow energy

  Deze week lanceren Hanzehogeschool Groningen, Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en de New Energy Coalition (NEC) een gezamenlijke wervingscampagne voor energiestudenten. De campagne wijst studenten op de al aanwezige studieroutes op het gebied van energie...