Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Female reproductive ageing. The clinical relation between oocyte quantity and oocyte quality

24 maart 2010

Promotie: mw. M.L. Haadsma, 16.15 uur, Academiegebouw, Broerstraat 5, Groningen

Proefschrift: Female reproductive ageing. The clinical relation between oocyte quantity and oocyte quality

Promotor(s): prof.dr. M.J. Heineman

Faculteit: Medische Wetenschappen

Laatst gewijzigd:13 maart 2020 01:14

Meer nieuws

 • 11 december 2023

  Join the 'Language and AI' community

  As a part of the Jantina Tammes School, the 'Language and AI' theme is an interdisciplinary initiative that aims to encourage collaboration among academics, PhD candidates, students, and industry representatives who share a keen interest in the...

 • 13 oktober 2023

  Moniek Tromp benoemd tot Captain of Science van de Topsector Chemie

  Prof. dr. Moniek Tromp is door de minister van Economische Zaken en Klimaat benoemd tot Captain of Science van de topsector Chemie. Zij is per 1 juli 2023 de opvolger van prof. dr. ir. Bert Weckhuysen van de Universiteit Utrecht.

 • 12 september 2023

  Kunst in tijden van AI

  Leonardo Arriagada Beltran verrichtte zijn promotieonderzoek op het raakvlak van computergegenereerde kunst en kunstmatige intelligentie, een technologie die voortdurend in ontwikkeling is. Op 21 september a.s. verdedigt hij zijn proefschrift....