Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

New: Top Publication of the Month

Do all countries grow alike? No, they don't!
03 maart 2010
Do all countries grow alike? No, they don't!
Do all countries grow alike? No, they don't!

As of March 2010, the Faculty of Economics and Business presents the Top Publication of the Month, based on recent research of the SOM Research Institute.  The first Top Publication of the Month focuses on the research of dr. Michael Koetter, who investigated the driving forces of growth in 77 countries during the period 1970-2000. Koetter and his colleagues published their results in the Journal of Development Economics.

Do all countries grow alike?

‘Our paper focuses on a very simple question: Do all countries grow alike?’, says Koetter. ‘And of course our answer to this question is: No, they don’t!’. Read the first Publication of the Month here.

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:54
printView this page in: English

Meer nieuws

 • 21 januari 2019

  Change | Oratie Nancy Kamp-Roelands op 22 januari

  Door grote uitdagingen op het gebied van milieu, maatschappij, economie en technologie veranderen onze omgeving snel. Ook de rol van het bedrijfsleven in de samenleving verandert. Het idee dat een meer waardengedreven bedrijfsmodel voor meerdere stakeholders...

 • 16 januari 2019

  Een bonuskaart voor hartpatiënten

  Zoveel mogelijk wasmiddel en ketchup verkopen is niet langer de heilige graal in marketing, stelt hoogleraar Tammo Bijmolt. Zo werkt hij mee aan een spaarprogramma dat hart- en vaatpatiënten moet stimuleren tot medicijnentrouw en gezond gedrag. ‘Onderzoek...

 • 15 januari 2019

  Resultaatgerichte aansturing in de publieke sector verhoogt motivatie én prestaties

  Het gebruik van resultaten bij de aansturing van medewerkers heeft ook in de publieke sector positieve effecten. Zogenoemde resultatenaansturing verhoogt de extrinsieke motivatie van medewerkers en leidt tot betere prestaties van de afdeling. Dat concluderen...