Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

New: Top Publication of the Month

Do all countries grow alike? No, they don't!
03 maart 2010
Do all countries grow alike? No, they don't!
Do all countries grow alike? No, they don't!

As of March 2010, the Faculty of Economics and Business presents the Top Publication of the Month, based on recent research of the SOM Research Institute.  The first Top Publication of the Month focuses on the research of dr. Michael Koetter, who investigated the driving forces of growth in 77 countries during the period 1970-2000. Koetter and his colleagues published their results in the Journal of Development Economics.

Do all countries grow alike?

‘Our paper focuses on a very simple question: Do all countries grow alike?’, says Koetter. ‘And of course our answer to this question is: No, they don’t!’. Read the first Publication of the Month here.

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:54
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Als online consument switcht van smartphone naar pc is de aankoop nabij

  De smartphone speelt een niet te onderschatten rol bij ons online shoppen. Veel consumenten beginnen hun zoektocht op een telefoon of tablet, raken overtuigd van een product en stappen daarna over naar een minder mobiel apparaat (zoals pc of laptop)...

 • 05 september 2018

  Broedplaats voor slimme technologie

  ‘Samenwerking tussen De Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit Groningen, het UMCG en industrie op het gebied van slimme technologie leidt tot innovatie en nieuwe bedrijvigheid.’ Dat zegt Hugo Velthuijsen, directeur van het Marion van Os Centrum voor Ondernemerschap...

 • 17 augustus 2018

  Lokale Lasten Calculator maakt vergelijken belastingen eenvoudig

  Voor het eerst kan iedere Nederlander zonder moeite zien hoeveel hij of zij moet betalen aan gemeente, provincie en waterschap. Vandaag presenteert het Centrum voor Onderzoek van de Economie van Lagere Overheden (COELO) van de Rijksuniversiteit Groningen...