Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Detection of DNA hypermethylation as a diagnostic tool in cervical neoplasia

25 januari 2010

Promotie: mw. N. Yang, 14.45 uur, Academiegebouw, Broerstraat 5, Groningen
Proefschrift: Detection of DNA hypermethylation as a diagnostic tool in cervical neoplasia
Promotor(s): prof.dr. A.G.J. van der Zee, prof.dr. H. Hollema
Faculteit: Medische Wetenschappen

Laatst gewijzigd:13 maart 2020 01:16

Meer nieuws

 • 03 december 2020

  Eredoctoraat RUG voor Feike Sijbesma

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) verleent op vrijdag 22 januari 2021 een eredoctoraat aan Feike Sijbesma. De voormalige CEO van DSM ontvangt het eredoctoraat uit handen van Rector Magnificus Cisca Wijmenga tijdens de speciale Nobellaureaten...

 • 01 december 2020

  Integratie van nieuwkomers staat bijna stil

  De lockdown in maart 2020 was voor iedereen in Nederland moeilijk, maar zeker ook voor nieuwkomers: zij hadden 50% minder contacten dan daarvoor. Het gevolg is dat ze zich eenzamer voelen en hun integratie in de samenleving op dit moment bijna...

 • 26 november 2020

  Keuzegids 2021: Archeologie en Minorities & Multilingualism weer in top 5 van Nederland

  Zeven bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen krijgen in de Keuzegids Universiteiten 2021 het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijk onderwijs behoren. Twee studies staan net als...