Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Prof. Liesbeth Kneppers spreker op European high level Policy Summit on China

14 december 2009

'Doing Business With China, the next decade', was het onderwerp van de high level Policy Summit die op 9 december in Brussel is gehouden. Deze top is onderdeel van een driejarig 'Understanding China'-programma dat mede door de Europese Commissie wordt gefinancierd en georganiseerd door de Europese denktank 'Friends of Europe'. Professor Liesbeth Kneppers van de FEB was op uitnodiging één van de inleiders bij de sessie ‘China, the EU and the World: collaborators or competitors in the search for new global standards'.


Meer informatie over de European high level Policy Summit
Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:53

Meer nieuws