Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Professor Peter Leeflang benoemd tot vice president van het EIASM bestuur in Brussel

15 oktober 2009

Peter S.H. Leeflang, Frank M. Bass Professor of Marketing aan de FEB, is per 1 oktober benoemd tot Vice-President van het bestuur van het European Institute for Advanced Studies (EIASM) in Brussel.

EIASM is een internationaal netwerk voor managementonderzoek en -onderwijs waarin wereldwijd meer dan 40.000 wetenschappers participeren. Het bestuur waar Peter Leeflang deel van uitmaakt bestaat uit Senior Onderzoekers en/of academici op het gebied van Management Sciences.

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:53
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 16 april 2018

  Dr. Nancy Kamp-Roelands RA MA van EY nieuwe hoogleraar Accountancy

  Kamp-Roelands beschikt over de unieke combinatie van ervaring met grote (multinationale) ondernemingen, (inter)nationale standaardisering (verslaggeving en controle), academisch onderzoek en een groot netwerk in organisaties op het gebied van duurzame...

 • 12 april 2018

  Two new round tables at 41st International IAEE Energy conference

  The round tables during the 41st International IAEE Energy conference offer a unique opportunity for academics, policy makers, consultants and representatives from energy business to meet and discuss various relevant energy related topics. Lees meer...

 • 10 april 2018

  Campagne energieonderwijs van start: Choose wisely, follow energy

  Deze week lanceren Hanzehogeschool Groningen, Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en de New Energy Coalition (NEC) een gezamenlijke wervingscampagne voor energiestudenten. De campagne wijst studenten op de al aanwezige studieroutes op het gebied van energie...