Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Professor Peter Leeflang benoemd tot vice president van het EIASM bestuur in Brussel

15 oktober 2009

Peter S.H. Leeflang, Frank M. Bass Professor of Marketing aan de FEB, is per 1 oktober benoemd tot Vice-President van het bestuur van het European Institute for Advanced Studies (EIASM) in Brussel.

EIASM is een internationaal netwerk voor managementonderzoek en -onderwijs waarin wereldwijd meer dan 40.000 wetenschappers participeren. Het bestuur waar Peter Leeflang deel van uitmaakt bestaat uit Senior Onderzoekers en/of academici op het gebied van Management Sciences.

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:53

Meer nieuws

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 08 oktober 2018

  Morele oordelen over mensen met overgewicht funest voor hun motivatie gezonder te leven

  Mensen met overgewicht en obesitas hebben te maken met allerlei negatieve vooroordelen. Vooral morele veroordelingen van mensen met overgewicht en obesitas blijken enorm schadelijk voor hun motivatie om gezonder te eten en meer te bewegen. Dat concluderen...

 • 02 oktober 2018

  Tweede GDBC-event in DOT: komt u ook?

  Op dinsdag 13 november vindt het tweede event van het Groningen Digital Business Centre (GDBC) plaats. Na de geslaagde opening op 3 april, heeft GDBC wederom een inspirerend programma voor u opgesteld. We nodigen u graag uit in DOT Groningen om de...