Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Professor Peter Leeflang benoemd tot vice president van het EIASM bestuur in Brussel

15 oktober 2009

Peter S.H. Leeflang, Frank M. Bass Professor of Marketing aan de FEB, is per 1 oktober benoemd tot Vice-President van het bestuur van het European Institute for Advanced Studies (EIASM) in Brussel.

EIASM is een internationaal netwerk voor managementonderzoek en -onderwijs waarin wereldwijd meer dan 40.000 wetenschappers participeren. Het bestuur waar Peter Leeflang deel van uitmaakt bestaat uit Senior Onderzoekers en/of academici op het gebied van Management Sciences.

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:53
printView this page in: English

Meer nieuws

 • 16 januari 2019

  Een bonuskaart voor hartpatiënten

  Zoveel mogelijk wasmiddel en ketchup verkopen is niet langer de heilige graal in marketing, stelt hoogleraar Tammo Bijmolt. Zo werkt hij mee aan een spaarprogramma dat hart- en vaatpatiënten moet stimuleren tot medicijnentrouw en gezond gedrag. ‘Onderzoek...

 • 15 januari 2019

  Resultaatgerichte aansturing in de publieke sector verhoogt motivatie én prestaties

  Het gebruik van resultaten bij de aansturing van medewerkers heeft ook in de publieke sector positieve effecten. Zogenoemde resultatenaansturing verhoogt de extrinsieke motivatie van medewerkers en leidt tot betere prestaties van de afdeling. Dat concluderen...

 • 10 januari 2019

  Gemeentelijke woonlasten stijgen fors door hogere afvalstoffenbelasting

  De gemeentelijke woonlasten stijgen dit jaar flink meer dan voorgaande jaren. Huurders betalen 5,4 procent meer, eigenaar-bewoners 4,3 procent. De stijging wordt veroorzaakt doordat de landelijke overheid de afvalstoffenbelasting met 139 procent verhoogt...