Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Carillon speelt het Gerardus!

16 juni 2009
Beiaardier
Beiaardier Auke de Boer heeft het verenigingslied van studievereniging Gerardus van der Leeuw gespeeld op het carillon van het academiegebouw.
 
Zijn prachtige uitvoering kunt u terug zien en horen op youtube. Daarnaast wordt het Gerardus deze maand (juni 2009) eens in de vier uur gespeeld door een automaat. Zing mee zodra u de kans hebt! Het bestuur van Gerardus is zeer verheugd over het feit dat dit mooie, verbroederende lied nu ook met de rest van de stad gedeeld wordt.  
 
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:15

Meer nieuws

 • 21 april 2021

  Code van de Dode Zeerollen gekraakt

  De Dode Zeerollen, die zo’n zeventig jaar geleden werden ontdekt, bevatten de oudste manuscripten van de Hebreeuwse bijbel (het Oude Testament) en van andere, tot dan toe onbekende Joodse teksten. RUG-onderzoekers hebben via een combinatie van...

 • 09 maart 2021

  Religieus erfgoed: oude cultuur in hedendaagse gemeenschappen

  Veel mensen hebben niet zo’n duidelijk idee van het belang van religieus erfgoed. Student-assistenten Kjelda Glimmerveen en Loïs Bakker leggen het uit. Ze zijn ervan overtuigd dat ook jongeren erfgoed interessant kunnen vinden, als je ze het maar...

 • 04 februari 2021

  Hanneke Muthert benoemd tot adjunct-hoogleraar Godsdienstpsychologie

  Met ingang van 1 februari 2021 bekleedt dr. Hanneke Muthert als adjunct-hoogleraar de leerstoel Godsdienstpsychologie met speciale aandacht voor Geestelijke Verzorging en Welzijn aan de Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap van de...