Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Carillon speelt het Gerardus!

16 juni 2009
Beiaardier
Beiaardier Auke de Boer heeft het verenigingslied van studievereniging Gerardus van der Leeuw gespeeld op het carillon van het academiegebouw.
 
Zijn prachtige uitvoering kunt u terug zien en horen op youtube. Daarnaast wordt het Gerardus deze maand (juni 2009) eens in de vier uur gespeeld door een automaat. Zing mee zodra u de kans hebt! Het bestuur van Gerardus is zeer verheugd over het feit dat dit mooie, verbroederende lied nu ook met de rest van de stad gedeeld wordt.  
 
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:15

Meer nieuws

 • 12 december 2018

  Vredesambassadeur worden

  Vicki Collinge en Marieke Klijnstra rapporteren over hun bezoek aan de UN Peace Summit for Emerging Leaders in Bangkok, 28-30 november 2018.

 • 23 november 2018

  Lancering Centrum voor Religie, Gezondheid en Welzijn

  Op 30 november 2018 wordt het Centrum voor Religie, Gezondheid en Welzijn van de Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap van de Rijksuniversiteit Groningen gelanceerd met een symposium over aardbevingen, seksueel welzijn en de dood. Het Centrum...

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...