Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Minister van der Hoeven in Emmen op bezoek

30 mei 2009
Minister van der Hoeven met 3D bril
Minister van der Hoeven met 3D bril

Op 30 mei 2009 was minister (Economische Zaken) Maria van der Hoeven in Emmen op bezoek. Wethouder Henk Jumelet (CDA) vertelde haar in vogelvlucht hoe de gemeente het Emmense stadscentrum van een metamorfose wil voorzien. De uitwerking van deze plannen zijn ondergebracht in het project Atalanta. De bouw van een ‘mensenpark’ op de huidige locatie van het dierenpark valt hieronder.

De minister werd door Henk Hiddingh meegenomen door de, door het HPC/V gebouwde, virtuele driedimensionale dierentuin. Tijdens deze rondleiding met 3D-bril op, kreeg ze een goede indruk van de ervaringen die een bezoeker in het toekomstige park op kan doen.

Laatst gewijzigd:02 oktober 2015 22:24
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....