Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Minister van der Hoeven in Emmen op bezoek

30 mei 2009
Minister van der Hoeven met 3D bril
Minister van der Hoeven met 3D bril

Op 30 mei 2009 was minister (Economische Zaken) Maria van der Hoeven in Emmen op bezoek. Wethouder Henk Jumelet (CDA) vertelde haar in vogelvlucht hoe de gemeente het Emmense stadscentrum van een metamorfose wil voorzien. De uitwerking van deze plannen zijn ondergebracht in het project Atalanta. De bouw van een ‘mensenpark’ op de huidige locatie van het dierenpark valt hieronder.

De minister werd door Henk Hiddingh meegenomen door de, door het HPC/V gebouwde, virtuele driedimensionale dierentuin. Tijdens deze rondleiding met 3D-bril op, kreeg ze een goede indruk van de ervaringen die een bezoeker in het toekomstige park op kan doen.

Laatst gewijzigd:02 oktober 2015 22:24
printView this page in: English

Meer nieuws