Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Minister van der Hoeven in Emmen op bezoek

30 mei 2009
Minister van der Hoeven met 3D bril
Minister van der Hoeven met 3D bril

Op 30 mei 2009 was minister (Economische Zaken) Maria van der Hoeven in Emmen op bezoek. Wethouder Henk Jumelet (CDA) vertelde haar in vogelvlucht hoe de gemeente het Emmense stadscentrum van een metamorfose wil voorzien. De uitwerking van deze plannen zijn ondergebracht in het project Atalanta. De bouw van een ‘mensenpark’ op de huidige locatie van het dierenpark valt hieronder.

De minister werd door Henk Hiddingh meegenomen door de, door het HPC/V gebouwde, virtuele driedimensionale dierentuin. Tijdens deze rondleiding met 3D-bril op, kreeg ze een goede indruk van de ervaringen die een bezoeker in het toekomstige park op kan doen.

Laatst gewijzigd:02 oktober 2015 22:24

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...