Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Prof. dr. Steven Brakman benoemd tot co-editor van prestigieuze Journal of Regional Science

26 mei 2009
Prof. dr. Steven Brakman
Prof. dr. Steven Brakman

De Groningse hoogleraar International Economics Prof. dr. Steven Brakman is benoemd tot co-editor van het invloedrijke Journal of Regional Science. Het tijdschrift laat weten dat met de aanstelling van Brakman het internationaal bereik van JRS verder vergroot doordat zij nu over een Europese co-editor beschikt. De Journal of Regional Science publiceert sinds 1958 vernieuwend analytisch onderzoek op het raakvlak van economie en kwantitatieve geografie. Het tijdscrift is één van de meest geciteerde tijdschriften in stedelijk en regionaal onderzoek, planning, geografie en omgeving. Lees hier  meer over de benoeming van Brakman bij de JRS.

Naast zijn hoogleraarschap aan de Rijksuniversiteit Groningen is Steven Brakman honorair hoogleraar aan de Radbouw Universiteit Nijmegen en honorair hoogleraar in Antwerpen, Belgie. Op de persoonlijke website van Brakman kunt u meer informatie vinden over zijn onderzoek en werkzaamheden.

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:53
printView this page in: English

Meer nieuws

 • 16 januari 2019

  Een bonuskaart voor hartpatiënten

  Zoveel mogelijk wasmiddel en ketchup verkopen is niet langer de heilige graal in marketing, stelt hoogleraar Tammo Bijmolt. Zo werkt hij mee aan een spaarprogramma dat hart- en vaatpatiënten moet stimuleren tot medicijnentrouw en gezond gedrag. ‘Onderzoek...

 • 15 januari 2019

  Resultaatgerichte aansturing in de publieke sector verhoogt motivatie én prestaties

  Het gebruik van resultaten bij de aansturing van medewerkers heeft ook in de publieke sector positieve effecten. Zogenoemde resultatenaansturing verhoogt de extrinsieke motivatie van medewerkers en leidt tot betere prestaties van de afdeling. Dat concluderen...

 • 10 januari 2019

  Gemeentelijke woonlasten stijgen fors door hogere afvalstoffenbelasting

  De gemeentelijke woonlasten stijgen dit jaar flink meer dan voorgaande jaren. Huurders betalen 5,4 procent meer, eigenaar-bewoners 4,3 procent. De stijging wordt veroorzaakt doordat de landelijke overheid de afvalstoffenbelasting met 139 procent verhoogt...