Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Studievereniging EBF ontvangt directievoorzitter Albert Heijn Dick Boer voor een lezing

13 november 2008
Dick Boer
Dick Boer

Vanmiddag geeft Dick Boer een lezing voor studenten en medewerkers van de faculteit met als onderwerp “De huidige tijdgeest en hoe ’s lands grootste kruidenier hierop inspeelt.” De directie voorzitter van Albert Heijn Company en lid van de Raad van Bestuur van Ahold, heeft de uitnodiging van de studievereniging EBF aangenomen om tespreken in het kader van het Leadership panel dat de studenten twee of drie maal per jaar organiseren in samenwerking met de faculteit.

Eerdere gasten bij het Leadership Panelwaren Hans Wiegel, Jeroen van der Veer (CEO Shell), Prince Maurits van Oranje, Gerrit Zalm and Bert Heemskerk (CEO Rabobank). 


Dick Boer werkt sinds 2003 voor Albert Heijn en is degene die de prijzenoorlog initieerde in de supermarktsector. De lezing van Dick Boer start op 13 november om 15.00 uur, in collegezaal 0015 in het Zernike Gebouw (J).

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:52

Meer nieuws

 • 19 september 2018

  Studenten RUG helpen leerlingen met toekomst stadslogistiek

  Bij het project Web Expeditie hebben leerlingen van verschillende scholen in het primair en voortgezet onderwijs onder leiding van studenten van de RUG gewerkt aan de toekomst van de stadslogistiek. De leerlingen zochten in een project van drie maanden...

 • 11 september 2018

  Als online consument switcht van smartphone naar pc is de aankoop nabij

  De smartphone speelt een niet te onderschatten rol bij ons online shoppen. Veel consumenten beginnen hun zoektocht op een telefoon of tablet, raken overtuigd van een product en stappen daarna over naar een minder mobiel apparaat (zoals pc of laptop)...

 • 05 september 2018

  Broedplaats voor slimme technologie

  ‘Samenwerking tussen De Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit Groningen, het UMCG en industrie op het gebied van slimme technologie leidt tot innovatie en nieuwe bedrijvigheid.’ Dat zegt Hugo Velthuijsen, directeur van het Marion van Os Centrum voor Ondernemerschap...