Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Studievereniging EBF ontvangt directievoorzitter Albert Heijn Dick Boer voor een lezing

13 november 2008
Dick Boer
Dick Boer

Vanmiddag geeft Dick Boer een lezing voor studenten en medewerkers van de faculteit met als onderwerp “De huidige tijdgeest en hoe ’s lands grootste kruidenier hierop inspeelt.” De directie voorzitter van Albert Heijn Company en lid van de Raad van Bestuur van Ahold, heeft de uitnodiging van de studievereniging EBF aangenomen om tespreken in het kader van het Leadership panel dat de studenten twee of drie maal per jaar organiseren in samenwerking met de faculteit.

Eerdere gasten bij het Leadership Panelwaren Hans Wiegel, Jeroen van der Veer (CEO Shell), Prince Maurits van Oranje, Gerrit Zalm and Bert Heemskerk (CEO Rabobank). 


Dick Boer werkt sinds 2003 voor Albert Heijn en is degene die de prijzenoorlog initieerde in de supermarktsector. De lezing van Dick Boer start op 13 november om 15.00 uur, in collegezaal 0015 in het Zernike Gebouw (J).

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 11:52
printView this page in: English

Meer nieuws