Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Elsevier: Facultaire bachelor- en masteropleidingen RUG aan de top

21 oktober 2008

Onlangs bracht Elsevier Thema het nummer 'Studeren' uit. 

De opleidingen theologie en godsdienstwetenschap van de RUG voeren samen met die van Leiden de ranglijst aan. Het gaat hier om het oordeel van de hoogleraren en universitair hoofddocenten. Beide opleidingsplaatsen steken ver uit boven de andere theologische opleidingen in Nederland.

 

Data: Elsevier/ResearchNed2008 © Elsevier
Data: Elsevier/ResearchNed2008 © Elsevier
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:12

Meer nieuws

 • 18 september 2018

  Swingend veldwerk in Haagse migrantenkerken

  Wie er oog voor heeft, vindt honderden migrantenkerken in ons land, vooral in de grote steden. Antropologisch gezien werelden op zichzelf. Hoe gaat men daar om met thema’s als gezondheid, seksualiteit, veiligheid? Wilde verhalen doen soms de ronde....

 • 10 september 2018

  Nieuwe Gerardus van der Leeuw Fellow Rosalind Hackett

  Prof. dr. Rosalind I.J. Hackett zal van augustus tot december 2018 als derde Gerardus van der Leeuw Fellow werkzaam zijn aan de Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap van de Rijksuniversiteit Groningen.

 • 05 september 2018

  Dr. Andrew Irving Docent van het Jaar Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap

  In de Doopsgezinde Kerk te Groningen werd op woensdag 5 september 2018, traditiegetrouw tijdens de opening van het academisch jaar van de faculteit, de uitslag bekend gemaakt van de verkiezing Docent van het Jaar 2018 van de faculteit Godgleerdheid...