Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Elsevier: Facultaire bachelor- en masteropleidingen RUG aan de top

21 oktober 2008

Onlangs bracht Elsevier Thema het nummer 'Studeren' uit. 

De opleidingen theologie en godsdienstwetenschap van de RUG voeren samen met die van Leiden de ranglijst aan. Het gaat hier om het oordeel van de hoogleraren en universitair hoofddocenten. Beide opleidingsplaatsen steken ver uit boven de andere theologische opleidingen in Nederland.

 

Data: Elsevier/ResearchNed2008 © Elsevier
Data: Elsevier/ResearchNed2008 © Elsevier
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:12

Meer nieuws

 • 05 maart 2019

  Geschiedenis, menselijk kunnen - en cocaïne

  Hij is een gerespecteerd onderzoeker, geëerd met een driedaagse internationale conferentie rond zijn nieuwste boek en deskundige in een Discovery-documentaire. Maar Steve Mason is allesbehalve zelfgenoegzaam. Integendeel, deze professor Oude Mediterrane...

 • 21 januari 2019

  Prof. dr. ir. Jeroen de Ridder nieuwe bijzonder hoogleraar Christelijke Filosofie

  Per 1 januari 2019 is Jeroen de Ridder benoemd als bijzonder hoogleraar Christelijke Filosofie. De leerstoel is een samenwerking tussen de Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap van de RUG en Stichting voor Christelijke Filosofie.

 • 12 december 2018

  Vredesambassadeur worden

  Vicki Collinge en Marieke Klijnstra rapporteren over hun bezoek aan de UN Peace Summit for Emerging Leaders in Bangkok, 28-30 november 2018.