Elsevier: Facultaire bachelor- en masteropleidingen RUG aan de top

21 oktober 2008

Onlangs bracht Elsevier Thema het nummer 'Studeren' uit.

De opleidingen theologie en godsdienstwetenschap van de RUG voeren samen met die van Leiden de ranglijst aan. Het gaat hier om het oordeel van de hoogleraren en universitair hoofddocenten. Beide opleidingsplaatsen steken ver uit boven de andere theologische opleidingen in Nederland.

Data: Elsevier/ResearchNed2008 © Elsevier
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:12