Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Handboek Religie in Nederland

baanbrekende publicatieover de nieuwe invloed van religie
19 september 2008
Handboek Religie in Nederland
Ondanks de secularisatie is religie nog (lang) niet uit Nederland weg te denken. De vanzelfsprekende positie van het christendom is echter wel voorbij. Dit handboek biedt een overzicht van alle religieuze stromingen en uitingsvormingen in ons land. Bovendien legt het de religieuze drijfveren van de aanhangers bloot. (Reformatorisch Dagblad d.d. 10-09-2008)  ISBN: 9789021141886Uitvoering: paperbackBlz: 600 pag.Prijs: ca. € 42,50 Verschijnt november 2008
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:12

Meer nieuws

 • 18 juni 2019

  God ervaren in een vreemd land

  Op donderdag 27 juni 2019 verdedigt Victor Counted zijn proefschrift Experiencing God in a Foreign Land, waarin hij heeft onderzocht wat de psychologische effecten zijn van van zowel religieuze als plaatservaringen in migratie-, jeugd- en gezondheidscontexten...

 • 13 juni 2019

  Luisa Lesage Gárriga promoveert op analyse van Plutarchus

  Op 20 juni 2019 zal Luisa Lesage Gárriga haar proefschrift getiteld De facie quae in orbe lunae apparet: Textual edition with commentary verdedigen om de PhD-graad in Griekse Filologie te krijgen aan de Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap...

 • 11 juni 2019

  Groningen hart van discussie over religieus erfgoed in een divers Europa

  Dankzij een conferentie georganiseerd door het Centrum voor Religie en Erfgoed van de Rijksuniversiteit Groningen, Stichting Oude Groninger Kerken, de Europese organisatie Future for Religious Heritage, het International Network for Interreligious Research...