Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Susan Ketner: Jongere beschouwt zich meer moslim dan Marokkaan

29 september 2008
Susan Ketner

Interview met Susan Ketner in NRC Handelsblad | Wetenschap.

Jonge Marokkaanse Nederlanders beschouwen zichzelf in de eerst plaats als moslim en in de tweede plaats als Nederlander. Marokko raakt steeds verder weg.

Laatst gewijzigd:30 maart 2017 14:57

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...